USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Зіркові футболісти з Луцька стали тренерами

16 Листопада 2015 08:00
Гравці збірної України з футболу, корінні лучани Анатолій Тимощук і В'ячеслав Шевчук отримали тренерські ліцензії. Про це повідомляє Волинська газета.

Це сталося після того, як досвідчені гравці таки дісталися до Києва та склали відповідний іспит, чого не змогли зробити 30 жовтня. Відтак, із 12 листопада 2015 р. обидва фахівці з дипломами тренерів категорії «А» мають повне право бути наставниками найтитулованіших клубів.

Слід зазначити, що В'ячеслав Шевчук, не дивлячись на свій луцький родовід, уже давно втратив будь-який зв'язок із нашим футболом, а під час виступів за донецький «Шахтар» на луцькому «Авангарді» в матчах із «Волинню» В'ячеслав Анатолійович демонструє максимум націленості на позитивний для гірників результат, ніби намагаючись щось особливе довести своєму колишньому наставникові Віталієві Кварцяному. За відсутність патріотизму Віталій Володимирович, зрештою, не раз критикував свого колишнього вихованця.

Щодо Анатолія Тимощука, то героїчний шлях в європейському футболі не змінив його в гіршу сторону. Анатолій Олександрович, приміром, вигравши з «Зенітом» Кубок УЄФА, привіз почесний трофей у Луцький замок. Якби в складі мюнхенської «Баварії» він залишився ще бодай на сезон, то й Кубок Ліги чемпіонів УЄФА відвідав би обласний центр Волині.

Наразі ж обидва 36-річні футболісти в складі збірної України готуються до над принципових стикових поєдинків із командою Словенії. На кону – путівка в фінальну частину Чемпіонату Європи 2016 р. Перший матч – 14 листопада у Львові, повторний у Маріборі має відбутися у вівторок.

Роман УСТИМЧУК

На фото прес-служби Федерації футболу України: Анатолій Тимощук (зліва) отримує тренерські документи з рук керівника ФФУ Андрія Павелка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
причетний Показати IP 16 Листопада 2015 09:36
Данилюк яку ж ти ахінею пишеш йптнах
При чому тут волинсь Показати IP 16 Листопада 2015 10:20
В'ячеслав Шевчук надав цього року спонсорську допомогу луцькій школі № 22, у якій навчався.
Юр Показати IP 16 Листопада 2015 16:02
Ну все, тепера Толік може йти тренувати "Ласку"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus