USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Зірки шоу-бізнесу зіграли у футбол з демобілізованими прикордонниками

9 Серпня 2015 12:50
Понад сім десятків прикордонників Західного регіонального управління Держприкордонслужби Кінологічного навчального центру демобілізували нещодавно.

Документи на звільнення та посвідчення «Учасника бойових дій» прикордонникам вручив начальник Західного регіонального управління генерал-майор Володимир Плешко.

На урочистостях з нагоди демобілізації та повернення з АТО трьох оперативно-бойових комендатур у Великі Мости на Львівщині з`їхалися декілька сотень рідних та близьких мобілізованих бійців, волонтери, священики та місцева влада. Загалом на стадіоні навчального центрузібралося понад тисячу гостей. Протягом дня на них чекало чимало сюрпризів. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

Розпочалося святкування футбольним матчем між командою прикордонників-учасників АТО та представниками українського шоу-бізнесу - клубом «Маестро». У складі зіркових гостей на поле виходили Олександр Педан, Фозі, Олександр Воєвудський, Олександр Павлик, Ігор Горохоцький, Валерій Юрченко, Олександр Борисенко, репер Ларсен та інші. Коментував матч прес-аташе національної збірної України з футболу та друг прикордонників Олександр Гливинський. А от м`яч на гру передав Артем Федецький та футболісти футбольного клубу «Дніпро».

У перерві матчу глядачів розважали прикордонники мобільних груп – демонструючи свої навички рукопашного бою, та чотирилапі вихованці Кінологічного навчального центру.

Основний час матчу переможця не виявив – команди забили по одному голу. А от в серії післяматчевих пенальті кубок Кінологічного навчального центру здобули прикордонники-учасники АТО.

Після нагородження переможців матчу подяки, грамоти та цінні подарунки отримали декілька сотень прикордонників, які нещодавно виконували завдання на території Донецької області.

Завершився день – святковим концертом. Свої пісні військовослужбовцям та їх рідним подарували члени футбольного клубу «Маестро».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 9 Серпня 2015 12:54
Низький доземний уклін

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus