USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

«Золота осінь» у Луцьку визначила переможців

6 Жовтня 2014 15:19
Щорічний юнацький міжнародний турнір з баскетболу "Золота осінь" відбувся 4-5 жовтня в Луцьку.

На жаль, через ситуацію в Україні на змагання не змогли приїхати гості з Польші, Білорусі, Литви. Однак все ж турнір відбувся на високому рівні.

Цьогорічним переможцем стала перша команда Київського спортивного ліцею (КСЛ) 98, показавши професійну гру. Друге місце виборола команда також з Києва (КСЛ) 99. На третій сходинці опинилася команда з Рівного, яку, до речі, обіграли лучани, але за сумою та різницею в особистих зустрічах опинилися на третьому місці.

Виклавшись на повну, показавши вже не дитячий баскетбол, команда з Луцька КДЮСШ 98 посіла 4 місце. Команда з Нововолинська отримала 5 місце.

Федерація волинського баскетболу висловлює слова подяки декану інституту фізичного виховання та спорту СНУ Олександру Бичуку; директору КДСШ №1 Луцька Руслані Оксентюк; директору ТРК Аверс Олегу Велічку.

Також партнерам та спонсорам: Дядя PIZZA, Чиста Вода, Joy Fitness,

Інформаційні партнери: Інформаційне агентство Волинські Новини, ТРК АВЕРС, SID FM, Volyn Post, VolynSport, гезета "Волинь"

Окремо подякувати баскетбольним ультрас Волині, які палко підтримували команду.

ФОТО. День 1



ФОТО. День 2

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
діма Показати IP 6 Жовтня 2014 20:10
Дуже хороший турнір. Хороші команди, особливо команда-переможець. Молодці організатори.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus