USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Зоря» у класному матчі зіграла внічию з «Еспаньйолом», але вилетіла з Ліги Європи

29 Серпня 2019 21:57
Продемонструвавши класну гру та маючи перевагу протягом всієї гри, луганська «Зоря» зіграла в результативну нічию з іспанським Еспаньйолом у другому матчі плей-офф та за сумою двох матчів не зуміла вийти до групового етапу Ліги Європи.

Матч відбувся 29 серпня у на «Славутич Арені» у Запоріжжі.

У минулому матчі, забивши у першому таймі, луганська «Зоря» пропустила тричі у другій половині зустрічі та поступилася іспанцям – 3:1.

Вже на 6 хвилині «Зоря» могла відкривати рахунок: Кочергін пробив здалеку, а Лопес ледь не пропустив м’яч між ногами, однак в останній момент перервав його політ. А через 3 хвилини луганці мали ще кращий шанс: після помилки Лопеса удару завдавав Громов, але кіпер іспанців викинув руку та перевів м’яч на кутовий.

«Зоря» продовжувала нагнітати та створювати моменти, зокрема на 16 хвилині Лєднєв з вигідної позиції не влучив у рамку воріт, а через кілька хвилин після подачі зі штрафного бив Будківський – воротар на місці.

На 31 хвилині Громов був просто зобов’язаний відкривати рахунок, але не зумів влучити по м’ячу після прострілу Хомченовського.

Втім, на 34 хвилині спрацювало відоме футбольне правило «не забиваєш ти – забивають тобі»: старий знайомий українських вболівальників Факундо Феррейра, який виступав за «Шахтар», голою замкнув подачу з кутового – 0:1. Тож перший тайм завершився з-за мінімальної переваги гостей.

Вже у другому таймі на 54 хвилині «Зоря» застосувала високий пресинг та перехопила м’яч, після чого Лєднєв красиво обіграв гравця іспанської команди та вколотив м’яч у ворота Лопеса – 1:1.

Однак черз 8 хвилині іспанці знову вийшли вперед: Варгас Мартін отримав розрізний пас від партнера та вийшов віч-на-віч з Шевченком, який не зміг нічого вдіяти – 1:2.

А на 78 хвилині Русин, продемонструвавши супердриблінг та залишивши в дурнях захисника, поцілив у дальній кут воріт «Еспаньйола» – 2:2.

Відтак, «Зоря» продемонструвала класну гру, але за сумою двох матчів не зуміла вийти до групового етапу Ліги Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
999 Показати IP 30 Серпня 2019 09:29
Таку ...ю пишете, ФК "Зоря" у класичному матчі зіграла внічію, але вилетіла. Програла ФК "Зоря" Луганська на чому світ стоїть. Цій "Зорі", якщо грати у футбол, то тільки з ФК "Карпати" чи ФК "Волинь", і то не факт що виграє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus