USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Зоря» у меншості зіграла внічию з «РБ Лейпциг» у плей-офф Ліги Європи

23 Серпня 2018 23:43
Попри вилучення молодого Богдана Леднєва на початку поєдинку, луганська «Зоря» зуміла зіграти в нульову нічию з німецьким «РБ Лейпциг».

Матч відбувся 23 серпня на стадіоні «Славутич-Арена» в Запоріжжі.

У третьому кваліфікаційному раунді Лізі Європи луганська «Зоря» підтвердила своє прізвисько «мужики» та героїчно здолала португальську «Брагу», тричі відігравшись у двоматчевому протистоянні. Лише завдяки більшій кількості голів на виїзді луганцям вдалося пройти далі. Сьогодні українській команді протистояв представник німецької Бундесліги «РБ Лейпциг» - наймолодша команда німецького чемпіонату.

Команди жваво розпочали зустріч, однак німці все ж більше володіли ігровою та територіальною перевагою, тому луганці змушені були захищатися та шукати щастя на контратаках. На 12 хвилині Вернер небезпечно пробивав з-за меж штрафної, однак бразильський воротар «Зорі» Феліпе парирував цей удар. З кожною хвилиною перевага німців ставала більш помітною, до того ж ситуацію ускладнив Леднєв - після фолу на ньому він не стримав емоцій та вдарив суперника, за що арбітр показав йому пряму червону картку. Вже згодом активний Вернер, накрутивши кілька гравців у штрафному «Зорі», міг відкривати рахунок, втім Тимчик підстрахував свого голкіпера, вибивши м’яч у поле.

Станом на 35 хвилину «РБ Лейпциг» продовжував володіти перевагою, однак луганцям вдавалося залишити свої ворота недоторканими. Наприкінці першої половини зустрічі господарі поля отримали право на кутовий, втім подача Хомченовського зі стандарту була зовсім невдалою, після цього епізоду дальнього удару завдавав Харатін – голкіпер німців був на місці, тож в першому таймі вболівальники голів так і не побачили.

Старт другого тайму знову був за німецькою командою – Брума пробивав на силу, однак арбітр зафіксував офсайд у гравця, який заважав голкіперу «Зорі», а вже за мить захисники заблокували удар Вернера – явно «РБ Лейпциг» був налаштований на швидкий гол на початку другої половини зустрічі.

На 57 хвилині Кочергін, який кільканадцять секунд тому вийшов на заміну замість Рафаеля, отримав м’яч від Караваєва і чи не першим дотиком міг відкривати рахунок, втім м’яч після його удару пролетів значно вище воріт. Надалі «Зоря» продовжувала стримувати атаки німців, які продовжували битися об захисні стіни луганців.

Наприкінці зустрічі Сілас завдавав небезпечного дальнього удару, однак м’яч пролетів поруч зі стійкою воріт німців, які в додатковий час просто затисли луганців у власному штрафному, однак вирвати перемогу їм не вдалося.

Отож, матч завершився з нулями на табло, відтак доля путівки до групового раунду Ліги Європи вирішиться у гостьовому матчі в Німеччині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus