USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

«Ахрана! Атмєна!», «Вечер в Рио» і «діфілє»: «Бумбокс» запалив у Луцьку

19 Березня 2018 08:30
Автографи під час виступу, танці під сценою та спів пісень усім залом - саме так у рамках концертного туру «Голий Король» гурт «Бумбокс» виступив у Луцьку 18 березня в розважальному центрі «Промінь».

Нова платівка команди включає шість пісень: «Колишня», «Голий Король», «Болельщик», «Сталеві квіти», «Вечір в Ріо» - пісня, записана разом з гуртом O.Torvald, та акустичну версію пісні «Люди» у якості бонус-трека.

Нагадаємо, концерт мав відбутися 6 жовтня, але через недостатню кількість проданих квитків його відмінили, тож на цей раз лучани не підкачали, адже зал був заповнений вщент.
Виступ гурт розпочав саме з презентації нового альбому, відігравши вже добре відомі слухачам треки, зокрема першою прозвучала пісня із однойменного альбому «Голий Король».

«Ахрана! Атмєна», - горлав зал, підспівуючи Андрію Хливнюку.
«Сьогодні тут з вами на цій сцені Андрій Михайлович Самойло (гітарист, - ВН) з міста Луцьк. Майже третина банди – волиняки. Привіт, Волинь», - привітався з публікою фронтмен гурту Андрій Хливнюк та присвяти пісню «Сталеві квіти» всім волонтерам та просто «людям зі здоровим глуздом».
Варто зазначити, що протягом виступу музиканти «Бумбоксу» не втомлювалися отримувати квіти, а Андрій Хливнюк навіть встигав роздавати автографи.
Також гурт грав елементи хітів вже легендарних груп «Red Hot Chili Peppers» та «Muse».

Перед треком «Рок-н-рол» фронтмен попросив зал сидіти, але, забігаючи наперед скажемо, що лучани просто не змогли всидіти, чуючи запальні ритми: «Наступну пісню мені складно дуже грати сидячи, але посидіть, Я все-таки не потребую, аби вставали, адже це – кінотеатр і майже студійний концерт. Ви знаєте, артиста завжди цікавить, щоб зал встав, – я цього ніколи не розумів. Емоційний обмін є і з сидячим залом, ви не на фестивалі. Прикольно, коли звук максимально чіткий і ти можеш чути слова».
Далі зал буквально «вибухнув», коли почув перші ноти чи не найвідомішої пісні гурту «Вахтёрам».
До слова, Хливнюк часто жартував, зокрема над своїм колегою-гітаристом лучанином Андрієм Самойлом: «Ще б скрізь так грав, як вдома. Як «отчотний» концерт дає». Тож, наступним гурт зіграв трек «Болєльщик», автором ідеї якої є лучанин.

«Я хотів на футбол, а ти – на дєфілє», - хором співав зал чергову пісню.
Лучани, не всидівши на місці, «відривались» під «Поліна», співали «Наодинці», танцювали під «Вечер і Ріо» та почули ще безліч композицій, кожну з яких знали напам’ять.
«Фантастична публіка», - сказав під кінець Андрій Хливнюк, але це ще було не все, адже, вийшовши на біс, гурт зіграв «Люди» та кавер на пісню Андрія Кузьменка «Спи собі сама».

Олександр Зелінський
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus