USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанка завоювала Гран-прі всеукраїнського дитячого конкурсу краси

12 Жовтня 2017 10:48
Нещодавно діти з усієї України демонстрували на Golden crown of Ukraine свою красу, талант, інтелект, а ще випробовували свій творчий потенціал. У всеукраїнському дитячому конкурсі юна лучанка Елізабет Королюк завоювала Гран-прі.

За перемогу у віковій групі 10-12 років красуня отримала іменну бурштинову ікону, багато подарунків та чимало незабутніх емоцій, пише Таблоїд Волині.

«Ми не так часто їздимо на подібні конкурси. Це наш четвертий досвід. Вразив рівень підготовки діток-учасників. Ми навіть побоювались, чи вдасться витримати конкуренцію. Однак, були налаштовані на перемогу і наші очікування виправдались», – розповіла мама призерки Наталя.

Варто зауважити, що суддями на цьому конкурсі були не лише титуловані дорослі експерти, а й діти, які здобували перемогу на різноманітних міжнародних конкурсах краси.

До слова, дефілювати дівчинці на подіумі не в новинку й тому, що вона відвідує луцьку школу моделей Grace Model House.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus