USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гала-концерт у Луцьку

5 Червня 2014 08:14
Довгоочікуваний гала-концерт фестивалю «LNTU: Planetofstudents» за участі луцьких гуртів «ФлайZZZа» та «Ріплей», а також гостей з Києва – гурту «С.К.А.Й.» відгримів у Луцьку.

Нагадаємо, дійство мало відбутись 22 травня. Але тоді, в зв’язку з загибеллю волинських військових під Волновахою, захід перенесли. До слова, чи не кожен з гуртів згадав про те, що Україна переживає непрості часи, тому потрібно бути сильними та єдиними. А гурт «С.К.А.Й.» вшанував загиблих героїв флешмобом та піснею-присвятою.

Лучани чекали концерту з нетерпінням, і ближче до вечора поблизу головного корпусу Луцького національного технічного університету збиралось все більше і більше охочих послухати українську музику.

Наостанок виступу гурт «Ріплей» вирішив «потролити» тих, хто не захотів йти на дійство: солістка групи попросила будь-кого з глядачів піднятись на сцену та сфотографувати все, що відбувалось навколо. Дйсно, людей було чимало.

Не з першої спроби вдалось покинути сцену гурту «ФлайZZZа»: присутнім настільки сподобався виступ, що вони почали скандувати «на біс!», вимагаючи виконати ще хоча б одну пісню.

А коли на сцені з’явились київські гості, почути щось, окрім гучних аплодисментів було важко, – фронтмен гурту «С.К.А.Й.» привітав присутніх та сказав, що радий нарешті потрапити до луцьких фанів. Лучани були в захваті від виступу, тому піти зі сцени музикантам «без бою» не вдалось. «На біс» гурт виконав пісню «Best друг».

Не менший, ніж музичні гурти, ажіотаж викликали ще одні гості дійства – кумедні смурфики, які розважали присутніх та бавились з дітлахами. Наостанок їх навіть запросили на сцену.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus