USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани в День Валентина. ФОТО

14 Лютого 2015 17:40
Валентинки, повітряні кульки-сердечка, квіти, поцілунки, обійми. Такі декорації Дня святого Валентина, який прийшов до нас із сусідніх країн. Центр Луцька задекорований червоними атрибутами Дня всіх закоханих.

Лучани в обідню пору ще не надто активно прогулюються містом, а ті, хто вже вийшов на прогулянку, не забувають подарувати щось своїм половинкам. Можливо, це скромний букетик весняних котиків, або м’яка іграшка – не важливо що. Головне – ніколи не забувати своїх коханих і бути до них уважними.

Однак, погодьтеся, прояви уваги, зізнання в коханні повинні бути присутніми в людському житті не раз чи два на рік, а якомога частіше. Чи не так?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дьодік Показати IP 14 Лютого 2015 20:17
А тим часом під Дебальцевом в котлі гинуть найкращі...
мішка до дьодік Показати IP 14 Лютого 2015 20:46
коли закінчаться такі як ти зануди і закінчені панахидщики, всім що одягнутися в чорне і лише плакати до кінця війни? як ви задовбали...
До Мішки! Показати IP 14 Лютого 2015 21:42
за тебе життя віддають, за твоє майбутнє! побачив світу б там, то не до розваг було. Можна хоча б морально переживати за людей, а то одні гинуть, а інші як жили, так і живуть! Починали б змінюватись з себе.
"Думаюча" людина. Показати IP 15 Лютого 2015 01:18
Подумайте кого ви захищаєте? казнокрадів і корупціонерів, яких затримують, а потім відпускають під заставу, це відбувається в час коли гинуть люди, а влада дозволяє цю сволоту відпускати під заставу, нас обманюють і знищують. Чи може захищати державу? Яка здирає з людей податки зі всіх товарів і послуг , а що дає взамін? Платне навчання, платна медицина, 1218 грн прожитковий мінімум і пенсія. Хоть про одного з них можна сказати щось добре? ДОСТАЛО!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus