USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцьк «смішив коміків». ВІДЕО

1 Квітня 2014 07:00
В суботу 29-ого березня та телеканалі 1+1 в передачі "Розсміши коміка" вдруге взяли участь команда КВН "Замок Любарта" збірна Луцька, яка виступає за підтримки фонду "Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк".

Цього разу, зі слів квнщиків, все було дещо спокійніше. «Краще підготувались, нас було троє і після попереднього досвіду настрій був йти до максимуму, адже багато хто говорив, що 5 тисяч - це мало, та і ми це знали», - розповідає лідер команди Назар Пащук.

Нагадаємо, минулого разу хлопці взяли 5000 гривень та покинули гру. «З першої хвилини вдалося розсмішити коміків буквально з першої фрази, після цього зрозуміли, що шанси будуть поборотися за значні суми. І 3 хвилини ми це робили. На жаль, на четвертій все пішло трошки не так, як би хотілось.... але ми не жалкуємо про те, що не забрали 10000», - додає Назар.



ЛУЧАНИ «РОЗСМІШИЛИ КОМІКІВ». ІНТЕРВ’Ю. ФОТО

«Шоу продовжується і гарний програш, думаю, буде кращим стимулом на наступний раз, коміки та ведучий хвалили наш гумор, значить, все робимо правильно», - коментує волинянин. Він переконує: «Однозначно буде ще одна спроба, адже хотілось би стати чемпіонами цього шоу, та і команда наша процвітає і постійно працює, тому проблем з матеріалом також не має бути».

Зауважимо, 1-ого квітня Замок Любарта святкує перший день народження.
За цей час хлопці мають такі надбання:

- стали єдиною командою з Волині чемпіоном офіційної ліги КВН;
- пройшли у Вищу Українську Лігу КВН;
- представили наше місто на міжнародному фестивалі в Сочі і стали єдиною командою з Волині, яка за 25 років там побувала;
- стали чемпіонами ліги Махач м. Полтава;
- двічі брали участь у шоу «Розсміши коміка»;
- зіграли більше 20 ігор, більшу частину з яких виграли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus