USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Перший день Lutsk Food Fest. Фоторепортаж

29 Липня 2017 19:58
Шостий фестиваль вуличної їжі Lutsk Food Fest «Італійський дворик» стартував у Луцькому замку 29 липня.

Перший фестивальний день дивував не тільки неймовірною кількістю наїдків і напоїв, а й запальною розважальною програмою і тематично оздобленими місцями для пам’ятних фото.

Яким цікавим був перший день шостого гастрономічного свята, можна переконатися на знімках Інформаційного агентства Волинські Новини.

Загалом Lutsk Food Fest проходить у звичному для себе форматі: на території замку Любарта облаштували фут-траки і намети з їжею та напоями, місця для відпочинку, сцену, із якої постійно долинає драйвова музика, та місцини для світлин.

До слова, поринути у фестивальну атмосферу можна ще й завтра – 30 липня.

Читайте також: LUTSK FOOD FEST: ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ ПЕРШОГО ДНЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Петро Показати IP 29 Липня 2017 21:28
Ганьба ! Бариги і волинську святиню в шинок перетворили...
Василь До петра до Петро Показати IP 1 Серпня 2017 09:35
С каких замок это святыня?
вуйна Показати IP 29 Липня 2017 22:02
Свято живота?)
ще не зовсім свідоми Показати IP 29 Липня 2017 22:14
Ходив біля того клятого стовба з напрямками руху на Рим, Неаполь та Флоренцію. Здається, ось-ось, і у заповітні місця потраплю. Але нікуди з тих міст так і не втрапив. Тільки час згаяв. Я до того веду, що табличок на все вистачить, наприклад, можна написати , що " до Марсу - 3000000000 км," до Сатурну - 4800000000 км " тощо, але навіщо переводити на цю маячню деревину та фарбу?
Лучанка Показати IP 30 Липня 2017 11:05
З однієї сторони добре, що у місті організовуються такого плану заходи. Але дуже шкода, що охочіших прийти наїстися на території пам"ятки набагато більше, аніж охочіших зайти туди у галерею або відвідати лицарські бої. Шкода, що діти асоціюватимуть замок з макарунами, грилем та вином( Культ їжі процвітає, а мистецтво потрохи гине. Шкода....
Історик Показати IP 30 Липня 2017 13:31
Хочу підказати керівництву заповідника, що в замку "можна" проводити розпродажі вживаних речей, ярмарки харківських товарів, тощо, а на замковій площі добре "підійде" ското-фуражний ринок.. У що ви перетворюєте історичну пам'ятку заганодержавного значення?!. . Люди приїздять у Луцьк подивитися на старовинний замок, відчути дух середньовіччя, а бачать дешевий балаган. І куди йдуть кошти, отримані від здачу в оренду архітектурного шедевру?!
123 до Історик Показати IP 31 Липня 2017 12:22
Хороша ідея -перенести туди частину Варшавки, побудувати там генделик та дідусів з блошиних ринків, їм якраз місця бракує!
Та Показати IP 31 Липня 2017 16:02
дістали вже! Замок то, що вам церква чи, що ходити там навшпиньки і не дихати? Нічого поганого в такому фесті нема. Їдять люди, гуляють, якась ще й розважально -пізнавальна програма є - чим погано? Прийшли на фест, а можливо що й в галерею зайдуть і в музей книги, і в музей дзвонів і плюс буклетів, сувенірів накуплять. Може не всіх приваблює, як рицарі метелять одне одного чи екскурсія з традиційним нудним "бу-бу-бу" екскурсовода, а більш до душі такі от легкі і мирні сучасні заходи? Монархи, які прибули в цей замок на знаменитий "з"їзд європейських монархів" в 1429 році теж там добряче погуділи і не вважали це кощунством, по історичних відголосках випивали на день по сотні бочок "меду", пива, вина, зжирали стада лосів, диких кабінів і іншої живності, танцювали, розважались і стовідсотків ще й місцевих міщанок добре того самого, аж гай шумів і нічо.
1 до Та Показати IP 1 Серпня 2017 10:22
700 років тому монархи не вважали замок історичною пам"яткою, а якщо ви себе монархами уявляєте, коли їсте ковбаси та макаруни - то заздрю вашій уяві)
А до 1 Показати IP 1 Серпня 2017 11:32
ви крім ковбас і макарун більш нічого не знаєте і нічого не пробували? Співчуваю. Хоч вас це й не стосується, але якщо вже вас так зачіпає, що я їм, то до вашого відома"макарун" не їм взагалі, бо я їх терпіти не можу, а ковбасу хіба домашню справжню домашню, але таку, що ще й ті монархи б облизувались на її.
Анонім Показати IP 31 Липня 2017 16:24
в мене запитання до організаторів в міську казну 1гривню а самі набивають кармани) про це всі мовчать

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus