USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«ритмоLOVE» – MONATIK зі своїми протеже випустив кліп на новий хіт. Відео

6 Листопада 2020 16:57
Відомий український артист Дмитро Монатик разом зі своїми підопічними – зірками «Голосу країни» Lida Lee та NiNO – презентував кліп на нову композицію «ритмоLOVE». Спільну відеороботу музиканти опублікували 5 листопада.

Нагадаємо, співачки Lida Lee та NiNO, як продюсерські проєкти MONATIK Corporation, цьогоріч дебютували зі своїми сольними треками «Достопримечательность» та «Словно цветы» відповідно.

Читайте також: «Достопримечательность» – протеже MONATIK випустила провокаційний кліп, у якому знявся сам артист

Тепер же MONATIK підготував хіт «ритмоLOVE», у роботі над яким об’єднався із двома артистками.
«ритмоLOVE» – це образ життя головних героїв відео. Той випадок, коли ти чуєш і відчуваєш ритм у кожному кроці, русі, шумі міста, в кожному звуці навколо, і неможливо зупинитися. Різні покоління, різне бачення, різні особистості, але їх об'єднує одна суперсила – одне відчуття… ритму», – написав Дмитро Монатик у себе в Instagram.

«Як це круто бігти разом назустріч найпотаємнішим мріям, ловити цей особливий ритм, творити і щиро вірити в мрію… «ритмоLOVE» – це кожен з нас. Одного разу нас звела музика. Ми зловили той самий ритм, ритм, який став частиною кожного з нас, звук якого будить кожну клітинку і якусь твою особливу суперсилу», – вказала Lida Lee.
Незмінною режисеркою кліпу виступила Таня Муіньо.
Відзначимо, що всього за першу добу кліп на пісню «ритмоLOVE» зібрав понад 1 млн переглядів у YouTube.

Читайте також: «Ритм» – MONATIK презентував фільм-мюзикл з українськими зірками. Відео
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
"" Показати IP 6 Листопада 2020 18:12
не погано(.
Анонім Показати IP 6 Листопада 2020 19:10
КА КА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus