USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку гурт ТІК закликав любити Україну

5 Червня 2015 19:00
Лучани мали змогу потанцювати під музику відомого українського гурту «ТІК». Концерт відбувся 4 червня на стадіоні «Аванград».

Виступ розпочався із виконання гімну України, проте у рок-обробці.

Під час концерту учасники гурту були одягнені в патріотичні футболки синього кольору з зображеннями тризуба і квітів, які спеціально до ювілейного туру розробила дизайнер із Вінниці Світлана Теренчук.
Так, поціновувачі запальної української музики змогли сповна насолодитися усіма відомими хітами «ТІКу». Вони виконали знані у колах меломанів пісні «Білі троянди», «Вчителька», «Свєта», «Алкоголізм», «Олені» та інші.
Особливо потішила аудиторію пісня «Ой, піду я на гору крутую», яку Віктор Бронюк та компанія виконали разом із публікою.

«Це хороша пісня. Щоправда, можливо щось комусь і почується, але нас цензура пропускає. Тож, давайте разом її заспіваємо, та так, щоб маленький карлик почув нас аж в Росії», - пожартував фронтмен музичної формації.
Як відомо, у гурту «ТІК» є пісні на всі випадки життя. Тож, для хлопців, які нині обороняють південно-східні кордони України, музиканти присвятили композицію «Запах війни», під яку Віктор Бронюк акомпонува на гітарі, а для всіх мам – однойменну пісню «Мама».
Особливо вражали майстерність та дещо креатив музикантів. Зокрема, найвеселішими і найзапальнішими того вечора стали два хлопці, які грали на трубі та тромбоні – Олександр Щур та Сергій Шамрай. Попри те, що руки у них були зайняті інструментами, вони примудрялися танцювати дуетом, жестами та рухами «озвучувати» слова пісень, бігати по сцені, та навіть грати ногами. Так, під час виступу Сергій став на одну ногу, а іншою вверх-вниз совав мідну трубку тромбона.

До слова, цього разу концерт відвідала досить-таки «різношерста» публіка, адже послухати «ТІК» прийшли дітлахи, молодь і старші люди.

Насамкінець, музиканти виконали патріотичну пісню «Люби Україну», опісля заспівали ще одну пісню «на біс».
Не можна сказати, що луцька публіка була надто «гарячою», однак музиканти виконували власну роботу професійно, намагаючись усіляко розворушити глядачі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатоль_ Показати IP 5 Червня 2015 19:16
То мій улюблений естрадний гурт! Пані Наталко Семенівна так взагалі від гурту в екстазі!
234 Показати IP 6 Червня 2015 08:12
А чому не беруть кошти з балконних глядачів?
думка Показати IP 6 Червня 2015 08:28
Заздріть мовчки
Поціновувач Показати IP 6 Червня 2015 11:34
Трубача звати Олександр Щур а не Ян Нікітчук.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus