USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку навчали майбутніх наречених

5 Березня 2017 22:59
Як зробити власне весілля досконалим розповідали у рамках школи для наречених у Луцьку.

Захід «Bridal School» (Школа наречених), який організовував весільний салон Wedding Room, відбувся 5 березня.

Дівчатам, які вже запланували власне весілля або лише мріють стати нареченими, про різні аспекти підготовки та проведення весілля розповідали професіонали, які мають досвід організації весіль чи роботи з нареченими.

Фотограф Анна Андріюк розповіла, що весільний фотограф повинен бути людиною, з якою комфортно нареченим, адже він супроводжує їх від моменту одягання мало не до шлюбної ночі. Фотографові вони повинні цілковито довіритися, отже, заздалегідь фотограф повинен розповісти, як він працює, в які терміни видає замовлення. Вона радила учасницям весільної школи організувати передвесільну зйомку, наприклад, зробити lovestory з цим фотографом, побачити його в роботі. Таким чином, на весіллі нареченим легше працюватиметься з фотографом. Другу зустріч з фотографом вона радила робити за декілька днів до весілля, щоб коротко обговорити з ним стиль весілля, разом спланувати розпорядок весільного дня, виїзну фотосесію тощо.
Фотограф порадила, надягаючи обручку у РАЦСі, не поспішати її швидко надіти на палець та закрити руками, адже потрібно зробити гарні кадри. Оскільки фотосесія розпочинається з ранку нареченої, їй варто обдумати свій зовнішній вигляд, підготувавши гарний одяг. Також фотографа потрібно розпитати, як він працює під час зйомки. Так, дехто любить фотографувати у процесі руху, а дехто надає перевагу постановочним кадрам. Анна Андріюк розповіла, що сама докладно продумує образи наречених для фотосесії.
Представниці студії декору «Valensia» Валентина та Олена ознайомили учасниць школи наречених. Вони запевнили, що навіть банальний курінь можна зробити палацом – усе залежить від того, яким буде стиль весілля. Наприклад, серед поширених стилів – класичний, гламур, еко-стиль, рустик, шеббі-шик, вінтаж, прованс, бохо та український. Еко-стиль та стиль рустик доволі часто зустрічаються серед оформлення весіль – це дуже легка стилістика, наповнена природними мотивами, фруктами, квітами, що особливо підходять для літніх весіль на природі. Англійський вираз шеббі-шик буквально означає «потертий блиск», коли застарілі предмети, меблі та аксесуари додають елегантності весіллю, пастельні відтінки та мережива заповнюють весілля легкістю. В моду входить стиль бохо – весілля у цьому стилі це богемно-казковий шик, свято творчості, змішання фарб, для людей, які здатні на авантюри.
Під час вибору формату весілля важливою є колірна гама свята. Самим лише обраним кольором можна зробити весілля тематичним. Основним кольором цього року називають свіжу зелень, що символізує нове починання, відображує прагнення людей до змін, єднання з природою та одне з одним. Родючість та нове життя символізує колір «кучерява капуста», який ми часто бачимо у природі, цей зелений відтінок – ідеальне тло для більш яскравих тонів. Колір «жовта примула» наповнений життєвою силою та теплом, наснагою та енергією, гарним настроєм. Ключовим нейтральним відтінком весни є «фундук», що нагадує природну приземленість із властивою йому теплотою. Полум’яний колір підійде для пар, які хочуть внести в своє весілля нотки театральності, не боячись деякої пихатості в декорі. Цей колір – безумовний фаворит весняної палітри 2017 року.
Звертаючись до декоратора, варто мати бодай приблизне уявлення про те, яким наречені хочуть бачити весілля. Наприклад, їм може подобатися якийсь певний колір.

Стиліст та візажист Ірина Бондаренко продемонструвала результати своєї роботи на двох моделях, вбраних у весільні сукні від салону «WeddingRoom». Професійна косметика, з її слів, дозволяє закрити певні недоліки, але для того, щоб впевнено себе почувати, напередодні весілля доцільно зробити пілінг обличчя. Також перед цим відповідальним днем вона не радила робити над собою радикальних експериментів, наприклад, походу в солярій на довгий час, щоб уникнути неприємних сюрпризів. Візажист також радила робити пробний варіант макіяжу та зачіски для нареченої. Вона запевнила, що професійну косметику не пробиватимуть спалахи професійних фотокамер, тож ця косметика стійко виглядатиме на фото, макіяж стійкий та зберігатиметься до кінця події. Ірина Бондаренко відзначила, що макіяж нареченої повинен мати дещо активніші кольори, ніж денний, але бути дещо слабшим, ніж вечірнім, тож не варто боятися, коли візажист наносить яскравіші тони, ніж дівчина звикла використовувати вдень. Загалом робота над макіяжем, з її слів, займає мінімум три години.
Хореограф Анастасія Глух, яка займається постановкою весільних танців, зауважила, що розпочинати потрібно з вибору стилю танцю. Наразі існує тенденція вибору не обов’язково класичного вальсу, а, наприклад, румби, кізомби, танго. Популярними також стали колективні танці, коли наречені розпочинають класичний танець, а згодом до них підключаються їхні друзі. Перед вибором стилю танцю варто продумати вбрання нареченої – у простій неширокій сукні в підлогу можна танцювати що завгодно, а у пишній багатошаровій сукні нелогічно танцювати, наприклад, румбу чи джайв. Загалом опанувати весільний танець, з її слів, можна протягом 6-8 занять з хореографом, а найкраще починати займатися за місяць до весілля. Для учасниць школи наречених Анастасія Глух провела невеликий майстер-клас першого весільного танцю.
Вона наголосила, що у танці головне не танцювати для когось, а спрямовувати емоції на себе та нареченого, щиро контактувати одне з одним.
Відеограф Руслан Сац розповів, що намагається роботи весільні відео, що будуть актуальними і через 10 років, створюючи фільми з залученням декількох операторів. Так, наприклад, роблять інтерв’ю з батьками наречених про їхнє весілля, вставляючи згодом ці кадри у фільм. Отже, виходить не просто нарізка кадрів, а емоції, що будуть цікавими і згодом. Нареченим він радить присвятити відео зйомці весільного фільму не один день, а у день весілля обов’язково бути собою та не робити нічого такого, що створюватиме напругу. Руслан Сац радив здійснювати дозйомку фільму в інший день, адже можна обрати іншу локацію та передати більше емоцій.
Представник студії свята «Кулька-булька» Віталій Поліщук радив обов’язково вести щоденник нареченої, де відвести спеціальну сторінку для «дня В», а також розписати усе заплановане. Також він радив завести спільний google-календар нареченим, де запланувати зустрічі щодо підготовки весілля. А, наприклад, про викрадення нареченої під час весілля він проси обов’язково повідомляти ведучому, щоб не виникало непорозумінь, коли всі чекають перший танець, а нареченої немає. Окрім цього, з його слів, варто мати напоготові запасний одяг, особливо, якщо весілля відбувається за межами рідного міста. На роль старших дружок він радив обирати найнадійніших друзів, готових вирішувати проблеми, що можуть виникати під час весілля.
Насамкінець безпосередньо про весілля розповів ведучий КВН Віктор Присяжнюк, який працює тамадою на весіллях у різних областях Західної України. Він наголосив, що молоді, які замовляють розважальну програму, повинні знати про те, які конкурси організовуватиме тамада. Конкурси, з його слів, діляться на «стоячі» та «сидячі», тож ведучий прописує більшість конкурсів, а вже під час весілля сценарій можна змінювати. Прописують також обрядову частину. Він наголосив, що на весіллі не варто проводити більше одного конкурсу з грішми (аукціон з продажем шампанського, збирання грошей «на хлопчика або на дівчинку», або за танець з нареченою чи нареченим). А для того, щоб збирати гроші, які дарують гості, на одному з весіль використали десятилітровий скляний бутиль для вина – всередину неможливо просунути конверт, тож гості змушені були вкидати купюри.
Завершили заняття у школі наречених врученням подарунків учасницям школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Зайчик Показати IP 6 Березня 2017 00:41
Ааааа ! Люди!!! В краіні війна,а вони тут салун розвели!!!!
Валдіс Показати IP 6 Березня 2017 05:01
Розводять
Анонім Показати IP 6 Березня 2017 07:27
В країні АТО, а не війна. Але для чого на таку хрінь тратити час і гроші? Невже те весілля комусь треба? Шо за п**єц люди? Краще вкладіть гроші в якусь нормальну покупку, а не в один вечір.
васька до Анонім Показати IP 6 Березня 2017 10:08
диванний воїне, ти ж не з лінії фронути пишеш, еге ж? грієш булки в теплому кріслі і всіх повчаєш)
Андрій Показати IP 6 Березня 2017 08:20
Щось згадалося про село...
ЗАГС Показати IP 6 Березня 2017 10:11
Половину веселих кобіт що на фото - розлучаться. Не допоможуть їм, нажаль у цьому ні пінопластові букви - Bridal School, ні декоратори - Валентина та Олена, ні інженер-автомобіліст, що знимкує відео - Руслан Сац. Не на ті речі розставляєте акценти, панянки!
Homicide Показати IP 6 Березня 2017 15:45
Кожен в житті розставляє пріорітети, які вважає за потрібне. Зокрема одруження і створення сімї є не менш важливим кроком, якщо не одним з найважливіших... звичайно якщо все робиться обдумано як зі строни нареченої, так і нареченого. І організатори роблять добре діло, що проводять такий захід - для нашого Луцька це в новинку.
Наречена Показати IP 6 Березня 2017 16:35
- ще одна маленька мрія-досягнення) море емоцій, подарунків, смаколиків) дякую організаторам за чотири години маленької казки! - А що це було?)) - перша в історії Луцька Школа Наречених)
Поліщук Показати IP 6 Березня 2017 23:18
Витрачають десятки тисяч а потім розлучаються, наче гарне весілля це запорука хорошого співжиття.
V Показати IP 7 Березня 2017 08:43
В нас завжди так, засипають негативом все, що тільки можна. Не вміють люди порадіти за інших, розділити їхню радість.. на жаль
Nastii Показати IP 7 Березня 2017 08:51
Наче без весілля люди будуть жити щасливіше)) Є різні випадки, в кожного своя життєва історія і кожен має право на власний вибір) Особисто моя думка, гроші все-одно потратяться на щось(до весілля чи після), а ці емоції будуть на все життя.. Всім бажаю щирого і взаємного кохання))!
Анонім Показати IP 9 Березня 2017 10:56
Круто, а де саме знаходиться цей салон?
Homicide до Анонім Показати IP 13 Березня 2017 15:38
в центрі на початку Лесі Українки, за Дядя Піцца.
Анонім Показати IP 26 Березня 2017 13:16
Пир во время чумы.влаштували цирк якийсь,чесне слово.кому це потрібно?!
Лучанка Показати IP 5 Травня 2017 15:27
Люди не будьте такі злі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus