USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ведучі й діджеї Луцька та Рівного переодягнулися

22 Грудня 2013 09:00
Орієнтовно три тисячі гривень зібрали діджеї та ведучі з Луцька для дитбудинку у Рожищі. Для цього вони організували нетипове для міста дійство – благодійний футбольний матч, спортсменами виступили, власне, самі діджеї та MC.

Зауважимо, лучанам у грі протистояли гості з Рівного. Матч відбувся 19 грудня. Хоч змагалися не футболісти, а, як каже молодь, клабери, рахунок не може не тішити: 10:6 на користь Луцька.

А от кошти збирали не лише під час змагань, а й у нічному клубі, куди учасники пішли після гри. Так, частина грошей, зібраних на вході, була спрямована на благодійництво.

«Якщо говорити про працівників клубної індустрії, то вони як люди публічні завжди брали активну участь в такого роду заходах. Особисто я, - каже організатор акції Сергій Карпюк, діджей Dustin, - за 10 років в діджеїнгу відіграв щонайменше на 40 вечірках, які так чи інакше були спрямовані на благодійні цілі. На більшості з них абсолютно безкоштовно. Впевнений, що у моїх колег їх не менше».

Однак, у Луцьку захід формату благодійного футболу відбувся вперше. «Знаю, що в інших містах діджеї та ведучі регулярно збираються на такого роду матчі, в Луцьку ж це перша практика», - зазначив Dustin.

З його слів, зараз з молодіжною громадською організацією "Ми+" та, власне, з самим притулком узгоджується перелік усіх необхідних речей. Відвідати заклад, а це - Волинський обласний притулок для дітей у Рожищі, планують орієнтовно 28 грудня.

А от щодо самої ідеї організувати таку акцію Сергій пояснив: «Все просто: люблю діджеїнг і футбол! :) Якось під час зустрічі з MC Gonibez (він з Рівного) обмовився, що було б цікаво організувати такий от захід. Він радо підтримав ідею і пішло-поїхало. По правді кажучи, побоювався, що не вдасться зібрати потрібну кількість охочих. Проте пізніше виявилось, що усіх бажаючих пограти навіть не зможемо прийняти».

Фото - Микола МАРТИНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
хуіз Показати IP 22 Грудня 2013 11:31
Хто ці всі біздєльнкі?
2xz до хуіз Показати IP 22 Грудня 2013 12:05
Хлопці, які зібрали кошти для дитячого будинку! А ти хто ?
Ну це очевидно Показати IP 22 Грудня 2013 13:36
Жиди весь рік завдяки цим "діджеям" качали з місцевих полішуків бабло, а тут раз за рік - атракціон небаченої щедрості, точніш галіме фарисейство
Шаміль до Ну це очевидно Показати IP 22 Грудня 2013 14:36
Шановний містер очевидність, а яке ж тоді на вашу думку не "галіме" ?
Нда... до Ну це очевидно Показати IP 22 Грудня 2013 20:34
Наші люди як завжди... Гадити на форумах та сайтах - це те що вмію робити найкраще...
Electronick Показати IP 22 Грудня 2013 21:28
Всі хто приймав участь у футбольному матчі хороші і позитивні люди ... з впевненістю скажу що всі мали лише одну мету зібрати бабло для діток сиріт ітд... ніхто і не думав за рахунок такої події здаватись більш крутішим чи щось в такому плані. . Тому скажу просто всі хто хоч раз в житті приймуть участь в будьякому благодійному заході (МОЛОДЦІ) такі люди викликають лише позитивні емоції та повагу. спонукають своїм прикладом робити це іншим ... . тількі бидло буде обсир*** досягнення інших людей тимпаче коли ця тема є благодійною. . чогож ви такі розумі не прийшли на матч і всім в облитчя не сказали свою думку ? всеж очевидно бидло тролі захоплюють інтернет з кожним днем все більше і більше.
Юрій Показати IP 24 Грудня 2013 15:32
Котищук це ти????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus