USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Opera закриває безкоштовний VPN-сервіс

15 Квітня 2018 18:12
Із 30 квітня сервіс Opera VPN для iOS та Android, який допомагає обходити блокування в мережі Інтернет, припинить свою роботу.

Про це йдеться у офіційній заяві.

Творці програми запропонували своїм користувачам перейти на інший, платний сервіс SurfEasy Ultra VPN. Користувачі Opera Gold можуть отримати безкоштовну передплату на рік на цю програму. У решти користувачів є можливість отримати підписку на сервіс зі знижкою 80%.

Раніше стало відомо, що Держдума Росії у зв'язку із блокуванням месенджера Telegram проаналізує необхідність законодавчо виключити використання VPN-сервісів

Зазначимо, VPN - це віртуальна приватна мережа, яка дозволяють забезпечити одне або декілька мережевих з’єднань. Такі з'єднання працюють поверх інших мереж, наприклад, інтернету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
прапор в руки Показати IP 15 Квітня 2018 19:31
Непоганий браузер лиш з пошуком яндекса. Все для козломордих Хром кращий
Анонім до прапор в руки Показати IP 15 Квітня 2018 20:28
Козломордий,ти впевнений що це браузер?Чи ти Оперу на Волі теж вважаєш за браузер?Поцікавився б перше ніж писати тут.Поліський хакер.
Ноунейм до прапор в руки Показати IP 15 Квітня 2018 21:07
Хто ж такі козломорді? Ті хто хром юзають? Пардон канєшно но опєра була нормальним браузером до перехода на вебкіт(двіжок хрома). А на даний момент опера це хром з кучой свістєлок і пєрдєлок які потрібні незрозуміло кому.
Анонім до Ноунейм Показати IP 15 Квітня 2018 21:39
Вірно,але ця новина не про браузер,в цього поліського хакера опера асоціюється тільки з браузером,мова іде про додаток,який до речі в гуглплей недоступний для нашого регіону,я взагалі не розумію суть цієї новини,а якщо говорити про сам браузер,то 46 бета для андроїд дуже таки не поганий вийшов.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus