USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

«Волинь» закрила футбольний рік та втримала лідерство у чемпіонаті. Фоторепортаж

24 Листопада 2019 09:28
Луцька «Волинь» у заключному для себе поєдинку 2019 календарного року приймала вдома «Миколаїв» і мала на меті не лише здобути дев’яту поспіль перемогу та піти на зимову перерву у статусі лідера чемпіонату, але й взяти у «корабелів» реванш за виїзну поразку на початку сезону.

З початком гри ініціативою заволоділи підопічні Андрія Тлумака, які за допомогою правого флангу та активних Кожанова та Хагназарі, яким час від часу допомагав Сімінін, намагалися створити небезпеку біля воріт гостей. Але довести хоча б одну з атак до логічного завершення лучанам не вдалося. Ближче до середини першого тайму гості почали активніше грати в атаці, але, знову ж таки, добитися успіху біля воріт Леванідова їм не пощастило.

Проте, коли команди були готові до нічиєї у першій половині гри, миколаївцям вдалося забити: Ляшевський виконав точну верхову передачу на Войцеховського, який красивим ударом з льоту у дальній кут відкрив рахунок у матчі.
Другий тайм розпочався з атак «Волині»: дві чудові нагоди відзначитися мав Кожанов, але один із ударів Дениса прийшовся у стійку воріт гостей, а другий чудовим сейвом вдалося відбити голкіперу гостей Старченку, який, забігаючи наперед, стане найкращим гравцем матчу.

Втім за декілька хвилин Кожанову таки вдалося відзначитися: Денис увійшов до штрафної, отримав по ногах, арбітр призначив пенальті і форвард «Волині» голкіпера «Миколаєва» переграв.

Наступні 10 хвилин команди грали на зустрічних курсах і лише дивом гості не вийшли вперед вдруге у матчі, коли після затяжної атаки лучани заледве винесли м’яч з власної штрафної. Згодом господарям вдалося перехопити ініціативу і "хрестоносці" почали створювати момент за моментом. Двічі з близької відстані пробивав Хагназарі, але його удари блокували захисники гостей. Далі у гру вступив Старченко, який відбивав усе, що летіло в ствір його воріт: і удар Кожанова у ближній кут, і дальній постріл від Рябова.

Забивати могли лучани і головою, але удар Горопевшека після навісу зі штрафного від Бартуловича пройшовся повз ворота, а один із ударів після розіграшу кутового відбив Старченко.

Матч наближався до завершення, арбітр компенсував 6 хвилин, але здобути дев’яту поспіль перемогу лучанам не вдалося. Як сказав на післяматчевій пресконференції наставник "Волині", від його команди трохи «відвернулася фортуна», але трагедії з результату робити не варто, адже зароблене очко навпаки додасть команді впевненості.

Так це чи ні матимемо змогу побачити вже у березні 2020 року. Перший матч після зимової перерви, на яку у лучан є хороший шанс піти лідером, «Волинь» зіграє на виїзді проти «Чорноморця».

Текст: Богдан Приступа

Фото: Олександр Зелінський
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вболівальник Показати IP 24 Листопада 2019 20:20
Ви взагалі турнірну таблицю дивились?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus