USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

8-річний українець передав послання Януковичу

2 Грудня 2013 17:21
8-річний школяр передав послання Януковичу та Азарову. Про це повідомляє «Gazeta.ua».

Незвичайний плакат отримав мер Тернополя Сергій Надал. На ньому намальовані бійці «Беркуту», українці, карета «швидкої допомоги», прем'єр-міністр Микола Азаров та президент Віктор Янукович біля сейфа з грошима. Над малюнком напис: «Україна сьогодні». А внизу підпис: «Я незалежна дитина. Мені 8 років. Я хочу мати краще майбутнє!!!». Як розповіла речниця міського голови Катерина Калуш, тернополянка із дитиною підійшли до мера одразу після сесії на Театральній площі.

«Це спонтанно вийшло. Сергій Віталійович спілкувався з людьми. І тут підійшли мама з хлопчиком. Вони не представлялися, навіть не знаємо їхніх імен. Жінка сказала, що цей малюнок-плакат намалював її 8-річний син. Попросили передати його керівництву держави. А ми вирішили вирішили виконати це прохання і оприлюднили цей малюнок на сайті мерії».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Нормальний Показати IP 2 Грудня 2013 21:32
Дебільні батьки, дитинку підставляють...
Лучанин Показати IP 3 Грудня 2013 03:17
І ви хочете сказати що з тої дитини виросте здоровомисляча врівноважена людина? Навіщо вже таких дітей в політику занурювати? Сказав би я хто дітьми прикривається ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus