USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Автомати поповнення рахунку I-Box знову працюють

8 Лютого 2010 16:21
ТОВ I-Box почало перераховувати кошти приватних клієнтів, затримані в результаті збою в системі платіжних терміналів I-Box, який стався 28 січня.
Про це йдеться в офіційному листі компанії приватним клієнтам, – передає ТСН.
Згідно з повідомленням, за період з 5 по 7 лютого інформація про платежі клієнтів була направлена всім українським операторам мобільного зв\'язку, крім ВАТ «Укртелеком», столичним інтернет-провайдерам IPnet і BATYEVKA, телекомунікаційній групі Vega, ЗАТ «Воля-Кабель», Альфа-Банку, СК «Альфа-Страхування», косметичній компанії Avon, «Українській національній лотереї», Приватбанку, АТ «Хоум Кредит Банк», «ПроФінБанку, ВіЕйБі Банку, платіжній системі WebMoney.
Компанія чекає зарахування платежів на особові рахунки абонентів протягом понеділка.
Як повідомляли «ВН», проблеми в роботі мережі I-Box були зафіксовані в кінці минулого тижня.
З четверга платежі, які проводяться через термінали, перестали доходити до кінцевих одержувачів, а вже у п\'ятницю термінали були відключені.
За офіційною версією компанії, причиною збою, усунути який вона обіцяла до 8 лютого, став перехід на нову процесингову систему.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хохма Показати IP 9 Лютого 2010 01:10
Працюють намахуючи: поповнював моб. на 10 грн. на моніторі писало, що без комісії, а насправді гривеника зжер апарат. тел. служби підтримки: 3404607 тобто ХЗШ.
Serg Показати IP 9 Лютого 2010 10:09
протягом понеділка кошти на рахунок МТС так і не потрапили
Николай Показати IP 9 Лютого 2010 12:38
то Хохма: парень, внимательно читай условия пополнения. комиссия не снимается,когда от 20 (!!!) грн. идёт счёт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus