USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Азаров хоче повернути в Україну мільйони Лазаренка

18 Січня 2011 11:44
Міністерство юстиції за дорученням прем'єр-міністра Миколи Азарова займеться поверненням коштів, незаконно виведених з України екс-прем'єр-міністром Павлом Лазаренком.
Про це ідеться у плані заходів Мін'юсту на 2011 рік, пише «ТСН».
«Ми отримали від Кабміну доручення юридичними інструментами домогтися повернення активів, доведених судом, що вони незаконно були вилучені з державного бюджету. Це досить складний процес, він починався досить давно», – розповів міністр юстиції Олександр Лавринович.
Він додав, що «на сьогодні ми відновили роботу з пошуку партнерів у США, ми працюємо в цьому напрямку, щоб український бюджет поповнився сотнями мільйонів американських грошей».
Раніше про відновлення зусиль щодо повернення виведених Лазаренком грошей заявляв і міністр закордонних справ Костянтин Грищенко. «Я переконаний в тому, що ми продовжимо ці зусилля. Вони непрості, є дуже багато інтересів, дуже багато юридичних зачіпок, якими користуються адвокати з різних сторін», – зазначив міністр.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Марта Показати IP 18 Січня 2011 13:00
А незабаром і скарби гетьмана Полуботка повернемо... Фантазери.... Мрійники...
Герда Показати IP 18 Січня 2011 15:38
Хай поверне те, що вкрала Тимошенко. Це буде сума, вкрадена Лазаренком, у квадраті.
aga Показати IP 18 Січня 2011 16:44
Хай поверне те, що вкрав сам з родичами та своїм президентом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus