USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Азаров велів терміново підготуватися до прийняття Податкового кодексу

17 Листопада 2010 11:57
Прем’єр-міністр України Микола Азаров доручив Міністерству фінансів, Державній податковій адміністрації та іншим профільним міністерствам і відомствам терміново приступити до розробки документів, які необхідно затвердити після набуття чинності Податкового кодексу.
«Я прошу Міністерство фінансів, Державну податкову адміністрацію та інші міністерства і відомства, яких це стосується, терміново приступити до розробки документів, які повинні бути затверджені після набуття чинності Податкового кодексу», сказав він на засіданні Кабінету Міністрів 17 листопада, при цьому із задоволенням зазначивши підтримку більшості у Верховній Раді податкової реформи, пише «Дзеркало тижня».
«Всіх прошу підготуватися до вивчення основних положень цього системного закону та їх роз’яснення платникам податків. Ми повинні робити все так, щоб набуття чинності нових норм пройшло з мінімальними ускладненнями», – сказав прем’єр, додавши, що також необхідно ретельно аналізувати практику впровадження податкової реформи та «терміново реагувати при виявленні помилок і неточностей».
«Податковий кодекс зачіпає інтереси мільйонів наших громадян. У нас вільна демократична країна, тому ті, хто побачив у кодексі мінуси, вийшли на вулицю і заявили про свою незгоду. Уряд з повагою ставиться до всіх громадян, до всіх законних інтересів, але підкреслює, що рішення ми приймаємо в інтересах превалюючої більшості нашого суспільства», – пояснив глава уряду.
Нагадаємо, 16 листопада тисячі підприємців під стінами Верховної Ради протестували проти прийняття Податкового кодексу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Киев Показати IP 17 Листопада 2010 13:06
Вчорашні події вказують на те, що не дивлячись на всі протести з боку народних мас, влада злочинні зміни до кодексу буде вносити скільки їй заманеться. Олігархи отримуватимуть нові мільйони, а народ і далі біднішатиме. Соціал-Національні Профспілки України закликають не опускати руки перед антиукраїнською владою, а продовжувати протестувати проти поборів! Збір завтра, 18 листопада, біля виходу м. Хрещатик (верхній вихід на вул. Інститутська) та біля стадіону Динамо. Час збору 9-30. За соціальну та національну справедливість! Поширюйте цю інформацію та приєднуйтеся!
ммм Показати IP 17 Листопада 2010 15:02
які профспілки?де вони є в нас. я знаю тільки великий будинок в центрі - але то пусте місце

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus