USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Підприємці погрожують загальнонаціональною акцією протесту. ФОТО

16 Листопада 2010 18:07
Підприємці з усієї України 16 листопада пікетують Верховну Раду – таким чином вони протестують проти прийняття Податкового кодексу Верховною Радою у цілому.
Учасники акції протесту через гучномовці закликають своїх колег у регіонах припинити торгівлю на ринках, в магазинах, поки не буде скасовано цей кодекс, повідомляє UBR.
На думку мітингувальників, такі радикальні заходи, можливо, змусять владу замислитися наслідками, які можуть настати в Україні через прийняття Податкового кодексу.
Крім того, учасники акції протесту закликають не роз'їжджатися по регіонах, а встановити під Верховною Радою наметове містечко і тримати в облозі парламент до того часу, поки Податковий кодекс не буде скасований.
У разі ж прийняття Податкового кодексу підприємці обіцяють оголосити загальнонаціональну акцію протесту.
За різними даними, біля стін парламенту зібралося близько десяти тисяч чоловік з різних областей України.
16 листопада Верховна Рада почала розгляд у другому читанні проекту Податкового кодексу, продовживши своє вечірнє засідання до 22-ї години.
Нагадаємо, 7 жовтня Верховна Рада України на засіданні підтримала в першому читанні проект Податкового кодексу, внесений Кабінетом Міністрів, очолюваним Миколою Азаровим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Бандура Показати IP 16 Листопада 2010 21:25
Я не читав того податкового кодексу, однак якщо подивитись на фото то видо, що підприємці дуже сильно "БІДУЮТЬ".
Степан Показати IP 16 Листопада 2010 23:42
Порівняти сержантика і п-ців на передостанному фото. Сержантик на ставці, тому й хулий. Кожен з тих підприємців має по 10-20 магазинів, і всі ці підприємці на єдиному. То ж і воюють, бо дохід є, а платять податку 200 грн.
BRUS до Степан Показати IP 17 Листопада 2010 08:53
А ти порахуй скільки в тих магазинах працює людей, яким підприємець платить зарплату. З новим кодаксом він закриє магазини а людей на вулицю
Soldier of fortune Показати IP 17 Листопада 2010 01:22
Пора закриватися. Це заламування рук малому підприємництву. На Заході підприємець сплачує в державну казну 30-34% від свого прибутку в Україні рівень податків і зборів сьогодні сягає 45-52%!!! Азаров разом з Януковичем хоче зробити 60% зборів і остаточно задушити мале підприємництво. УСІ НА СТРАЙК!!!
Віктор до Soldier of fortune Показати IP 17 Листопада 2010 09:58
Де в нас зараз 45-52%? в тих єдинщиків що платять по 200 грн на місяць, а якщо оборот перевалює за 500 тисяч реєструють ще одного підприємця на кума-брата-свата? З однієї сторони я не підтримую новий податковий кодекс - бо там дійсно забагато поборів, а з іншої - незгоден щоб так лишалося, як є. хай підприємці платять по 15% від своїх прибутків - і це вже значно добавить надходжень в бюджет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus