USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Байцим: перемога Тимошенко стабілізує фінансову ситуацію

7 Листопада 2009 17:45
Перемога Тимошенко означатиме як політичну так і фінансову стабілізацію в Україні, продовження процесу зближення України з Європейським Союзом та закріплення взаємовигідної співпраці з Росією, і як наслідок створення кращих умов для економічного росту країни в кінці 2010 та наступних роках, - вважає заступник голови Волинської облдержадміністрації Василь Байцим.
«Перемога Януковича може призвести до того, що більшу частину робочого часу політиків та держслужбовців вищого ешелону влади у 2010 році буде потрачено виборчим кампаніям та формуванням нової більшості у Верховній раді та радах обласних і міських» - додає Байцим.
 
«Президентство Тимошенко призведе до збалансованості бюджету, покращення ситуації із кредитуванням та притоку капіталу в 2010, результатом чого стануть кращі перспективи зростання в другій половині 2010 та 2011. Про це йдеться також в аналітичній довідці, яка зроблена авторитетною міжнародною аудиторською компанією J.P.Morgan» - каже Байцим.
«На  думку західних експертів, із двох головних кандидатів саме Юлія Тимошенко зможе забезпечити політичну й фінансову стабільність у державі. Перемога Януковича далі поглибить політичну дестабілізацію в Україні» - каже чиновник.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
Roma Показати IP 7 Листопада 2009 17:58
Тимошенко не виграє вибори.... Президентом стане кандидат прізвище якого починається на останню літеру алфвіту
Юрий Показати IP 7 Листопада 2009 18:04
Значит, она его и назначила!
дідо Показати IP 7 Листопада 2009 18:32
Тімашенка забрехалася... вона вже не контролює шо і де говорила...на заході говорить про єдину українську,а на сході про двуязічіє...Минулого року Тімашенка прошляпила фінансову кризу,як наслідок ми отримали інфляцію, а цього року вона не помітила епідемію,про яку всі говорили з весни, і як наслідок ми отримали паніку, відсутність масок,ліків,обладнання та персоналу.... Тімашенці ніхто не забуде братання з януковичами у вересні 2008 та червні 2009....ТІМАШЕНКА Є КРЕМЛІВСЬКА ПРАЦІВНИЦЯ...
дідо Показати IP 7 Листопада 2009 18:44
Львіська,Тернопільська та Франківська області отримали апарати вентиляції легень, а Волинська -ЖОДНОЇ.... Бо Тімашенці Волинська область не є цікавою, бо рейтинг тут більший ніж в інших областях... Не Романюк мав принижуватись перед газовою принцнесою, а Грицюк з Байцимом, бо в дітячихвідділенях нема цього апарату...Волинському БЮТу ГАНЬБА!!! заховали голови в пісок під час епідемії...
seal Показати IP 7 Листопада 2009 18:47
Та всі вони "хороші". Прізвише президента мало що поміняє. Після президентських виборів, скоріше за все, будуть дострокові парламентські вибори. Ось тоді у разі перемоги політичної сили новообраного президента може наступить якась стабілізація в країні. Якщо ж ні то матимемо те, що маємо.
Stopkadr Показати IP 7 Листопада 2009 19:03
А хто такі "політики вищого ешелону влади"? Це кучка дєрьма, яка завела країну в ніщіту і мені байдуже куди буде потрачено їх час в тому числі і Тімошёнкі.
Українець Показати IP 7 Листопада 2009 20:52
Тимошенко поважають і цінують як політика.Європа,Росія,і навіть бацька Лукашенко сказав,що симпатизує їй.А Янукович це мудак,який завжди щось переплутає.Як не Бебеля з Бабелем,так Ахматову з Ахметовим.Коротше донецький порожняк.
Гуцул Показати IP 7 Листопада 2009 21:04
Тимошенко не піддалася на шантаж і на істерику в ЗМІ, оплачувану Газпромом. Методи Тимошенко довели свою ефективність.Вона виконала свою передвиборну обіцянку - навести лад в енергопостачаннях до України. Ющенко і Тимошенко ведуть разом Україну в ЄС і НАТО. Правда різними методами, деколи штовхаючись і заважаючи один одному, але двіжуха є. Лише завдяки Юлі, Україна вступила до СОТ, якби прем'єром залишався Янукович, то раніше чим Росія ми б не вступили, а Росія ще років 5-6 не вступить.
дідо Показати IP 7 Листопада 2009 21:11
шо ВН тільки солодкі коментарі для Тімашенки залишають?...дєрмократично , така ваша свобода слова...
дідо Показати IP 7 Листопада 2009 22:18
невже Байцим влаштувався модератором на сайті?... вже гонять з облдержадміністрації...
так Показати IP 8 Листопада 2009 09:52
Байциму зараховано. Гарно лизнув. Києв не забудьте повідомити ;)))
Брєжнев-Кирильчук Показати IP 8 Листопада 2009 11:39
О, привєт, Байцим! абсолютно з тобою згоден! наша з тобою фінансова ситуація нарешті стабілізується: я нарешті перестану боятися експроприації військових містечок, маєтків та ін. награбованого майна, через що мені досі доводиться бути нардепом - бо ж інакше все віднімуть. а ти з соломьяним бичком будем ще десять років стабільно керувати, забезпечуючи мене черговими коханками разом з готовими хатинками! привєт!
Сергей Показати IP 8 Листопада 2009 11:55
гроші не пахнуть, але їх треба відробляти
Панас Показати IP 8 Листопада 2009 14:52
Нє, Тимошенко виблори не виграє. Просто зараз серед помаранчевих набагато більше разчарованого електорату, ніж серед біло-синіх. тому в другомі турі багато голосуватимуть "проти всіх"
Юка Показати IP 8 Листопада 2009 17:25
якщо порівнювати можливості двох кандидатів (Тимошенко і Януковича), то західні експерти мають рацію. ну не вірю я в Януковича!!!
genshtab Показати IP 8 Листопада 2009 23:27
А що пану Байцому можна вірити? Навіщо піаритись пане? БЮТівці облажались по самі вуха! Хто ж білосердешним ще може вірити? Роздеребанили Волинь як ніхто до них. Бютімцям не владу а до відповідальності. Досить дурити народ! Завели місто і країну до дефолта. За цю недолугу політику прийдеться відповідати! Тому не треба брехати про фінансову стабільність від Тимошенко(Капітельман).
Сашко Показати IP 9 Листопада 2009 09:58
Тимошенко переможе хоч би хто й що не казав. Вона розумна, вміє свого добиватися, має величезну підтримку серед людей і не лише на Заході й Центрі України. Все більше людей на Сході і особливо півдні надає їй перевагу. Янукович не пройде. Якщо ви не підтримуєте сьогодні Тимошенко - значить ви за проффесора Януковича. Інших претендентів на перемогу на президентських виборах немає.
OrestN Показати IP 9 Листопада 2009 11:16
Пане Байцим, а Вам вірити можна? Чи не слова Ваші на вітер? Народ більше не є бидлом, дурити не в моді. Нинішніми можновладцями усій рівнів малаб займатися прокуратура. Політичних банкрутів у відставку! Красти треба менше!
OrestN Показати IP 9 Листопада 2009 11:39
Тимошенко (Капітельман) не виконала жодної своєї обіцянки! Суцільна брехня!! Де контрактна армія? -брехня! Де страхова медицина? -брехня! Їй начхати на простих українців, якщо розглядати їх другосортними гоями, що і маємо. Тимошенко(Капітельман) -це антинародна газова аферистка, яка пробувала розпродати улюбленим сіоністам усі стратегічні підприємства разом з газо-транспортною системою. Білосердешні у всіх областях займаються відмиванням контрабанди, дерибаном земельних ділянок і тд. Не можна бути дбайливим господаром не будучи українцем/українкою! Олігархічно-сіоніський каганат прихватизував в Україні майже усі ЗМІ. Довели народ до ручки, оті вшиві гореполітики, ще візьмуться вони за вила. Тимошенко має величезну підтримку? На сміх курам. А рейтинги не брешуть? Рейтинги ж проплачені! Не може Темошенко мати найвищий рейтинг. Вона ж проплатила за воровані гроші і соціологів і артистів, співаків і політиків. Обдурений народ проти аферистки Тимошенко, вибори покажуть, як це показали на Тернопільщині. Рейтинги такіж брехливі, як і політика ПРіБЮТу. Це шахраї які мають відповідати за свої безчинства!!! Тимошенко, де білосердешний нардеп-злочинець Злочинець? Чи не пора його вернути в Київ з Москви, чи Тель-Авіва???
Вчитель Показати IP 9 Листопада 2009 12:07
OrestN. Але ж ти й безграмотний. Ти в школі хоч учився? От вже ж чувирло братське.
Дядечко Показати IP 9 Листопада 2009 12:42
OrestN? а вам то вірити можна? Чи увас просто осбистий зуб да БЮТу?
Валентин Показати IP 9 Листопада 2009 13:35
to Гуцул: Ющенко і Тимошенко ведуть разом Україну не в ЄС і НАТО, а в [вирізано]!!!
Алік Показати IP 12 Листопада 2009 17:11
Сперечатись можна скільки завгодно, а голосувати все одно прийдеться за Тимошенко. Вона хоч говоритисолодко вміє.
alexa Показати IP 12 Листопада 2009 18:02
Дідо: добре навчили тебе поганити БЮТ. Молодець! Але, якшо пригадаєш, то на той момент, коли Тимошенко привезла апарати вентеляції легень до Львову, Тернополя і Франківська, то саме там вони були вкрай необхідними. Слава Богу, на Волині люди не попали під таку роздачу епідемії як там. Нас попередили вчасно, поки ще дійшло, тому, виконуючи усі необхідні заходи та дії, кожен волинян зможе себе захистити. Тимошенко направила допомогу саме туди, де вона була найбільше необхідна.
Юрій Показати IP 12 Листопада 2009 22:17
Тимошенко на відміну від інших "кандидатів у президенти" не є ні маргінальним із хуторянською психологією, ні кримінальним політиком совковского розливу. Саме її поважають і хочуть бачити у вільному світі, (де сподіваюсь і Україна скоро буде) і навіть з Москвою в неї нема того тупого безперспективного антагонізму, як в тих, хто косить на словах під суперпатріотів, а на ділі байдики б'є та захищає власні шкурні інтереси, обливаючи брудом соратників по Майдану
читач Показати IP 12 Листопада 2009 22:57
“реальних кандидатів серед нинішніх претендентів на посаду президента України лише два - Юлія Тимошенко і Віктор Янукович. “А щодо участі Віктора Ющенка у нинішніх виборах, то проаналізуйте: за досить великий період часу (приблизно півроку) Віктор Ющенко жодного разу не критикував дій свого колишнього опонента Януковича, що свідчить про певні домовленості. Оскільки Віктору Ющенкові президентство не “світить” однозначно, він підтримає Януковича на посаді президента, бо свято вірить у те, що “регіонали” виконають домовленості, і він стане прем’єром”. “Склалося враження, що учасники передвиборних кампаній поділилися на дві частини. Девіз однієї з них - “Всі проти Юлі”, - наголосив Сергій Луценко, заступник голови Громадянського руху «Народна самооборона»
Ceed Показати IP 13 Листопада 2009 14:33
А,знаєте, це правда. З таким персоналом як у Тимошенко, і з її талантом домовлятися, ВОНА зробить.
NATA Показати IP 13 Листопада 2009 15:35
Юлія Володимирівна - лідер,який дійсно дбає про інтереси українців, вона зробить усе для подолання кризи. Саме це вона не раз усім демострувала.
Ромашка Показати IP 18 Листопада 2009 16:40
ЇЇ компетентність та комуканітивність,допоможу нам!
lora Показати IP 20 Листопада 2009 11:54
Янукович - хапуга, Яценюк - інтернаціоналіт, Юля - це і є Україна! Інші - московські провокатори та зрадники - не пройдуть!
Україночка Показати IP 7 Грудня 2009 15:24
Юля Тимошенко завжди з народом!!!! Вона - це Україна!!!!
каріна Показати IP 7 Лютого 2010 17:19
стабелізацію в україні,потрібна всім.злагода,взаємо- розуміня,обєднення з європою.все це допоможе зробити Юлія Темошенко.Насправді я навчаюся в 6 класі,вся наша сімя хоче бачити нашу країну світлою як Юлїя темошенко.тому наш лідер Юлія Темошенко.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus