USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Бродячих собак відстрілюватимуть наймані мисливці

3 Березня 2010 15:52
Уперше в Україні бродячих собак будуть відстрілювати спеціально створені бригади мисливців – ноу-хау запровадять на Луганщині.
Влада Луганської області пропонує створити постійні загони мисливців для відстрілу диких і бездомних тварин за межами міст і районів області. Мисливців забезпечать зброєю та патронами.
Як повідомляє сайт «Ловецтво в Україні», облдержадміністрація доручила посилити роботу з ліквідації тварин, які можуть становити загрозу життю і безпеці людей.
Заступник луганського губернатора Олександр Ольшанський заявив, що подія в Антрацитівському районі свідчить про недостатню роботу служб області, які відповідають за відстріл і усипляння диких і бродячих тварин.
Нагадаємо, що 23 лютого в лісосмузі недалеко від села Картушино Антрацитівського району на Луганщині було виявлено труп неповнолітньої дівчинки. В результаті дослідження трупа дитини, встановлені тілесні ушкодження у вигляді ран від укусів. Причиною смерті дитини стала втрата крові.
Під час проведення додаткового огляду місця події експерти встановили, що численні сліди тварин - сліди двох собак великих порід.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лозінський Показати IP 3 Березня 2010 17:32
Тепер будьте обережні, щоб не попастись на дурну пулю від якогось снайпера.
Evil Показати IP 3 Березня 2010 20:05
Браво! Нарешті до людей повертається здоровий глузд.
Вова Показати IP 3 Березня 2010 21:02
Ребята вы так озабочены собачками. Вас что там в этой редакции перекусали всех что-ли?!
Evil Показати IP 4 Березня 2010 12:09
Вчора по Аверсу показували, як якась вгодована дама плакала на камеру, мовляв на її очах вбили собачку, хто ж відшкодує жінці моральну шкоду за побачений на власні очі такий жах. Не бачила вона ще жахіть в житті... А журналістам, мабуть, спілка захисту тварин заплатила бабло, за піар. Про людей треба думати, про дітей-сиріт, пенсіонерів, які на межі бідності, а не про кодло бродяче.
Вова Показати IP 4 Березня 2010 21:22
Evil почему у Вас столько агрессии по отношению к собакам? Вас тоже кусали?
Evil Показати IP 6 Березня 2010 12:47
До Вова. Ні. Я просто по принципу їх не люблю. Ні домашніх, ні бездомних.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus