USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чергове крутійство із законом про вибори – відверте знущання над людьми, - Романюк

26 Серпня 2010 16:00
Підтвердженням антинародної політики діючої влади вважає чергову спробу маніпуляції законом про місцеві вибори член Ради Волинської організації партії «Реформи і порядок» Володимир Романюк.

«Це ненормально, що за два тижні до початку виборчого процесу громади не знають, за якими правилами обиратимуть свою владу, владу, діяльність якої для багатьох громадян важливіша, ніж функціонування Кабміну чи Верховної Ради», - каже Романюк.

«Закон у діючій редакції викликає безліч запитань щодо можливості повноцінно реалізувати своє виборче право, а заплановані зміни можуть призвести до тотальної монополізації політичного простору провладними партіями» - додає політик.

«Сліпа боротьба влади з Юлією Тимошенко та іншими опозиційними силами вдарить не лише ці політичні сили, це спроба знищити, довести до абсурду, всі демократичні механізми, що так важко напрацьовувались в Україні останніми роками», - вважає Володимир Романюк.

На думку Володимира Романюка, перебіг подій довкола виборчого законодавства неминуче відобразиться на якості майбутніх органів місцевої влади. Людям доведеться обирати не найбільш гідних і авторитетних, а тих, хто залишиться, після «селекційної роботи» Партії Регіонів та її сателітів.

Як наслідок – ми отримаємо не органи місцевого врядування, а слухняні філії виконавчої вертикалі, - каже «пеерпівець».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
ОГО Показати IP 26 Серпня 2010 18:35
В. Романюк - спеціаліст з питань виборчого законодавства? Щось новеньке. Спокійний, професійний, не корумпований керівник - так! А от питання законодавства - явно не його стихія!
Брехун-політолог Показати IP 26 Серпня 2010 18:42
Може вся проблєма в хвамілії?! Ой, попахує якоюсь авантюрою, бо чого-то його пеерпісти світили
Толя ківерцівський Показати IP 26 Серпня 2010 23:48
Володимира Романюка - в мери!
Оксана. Показати IP 27 Серпня 2010 04:29
Микола Ярославович, а для чого воно Вам???це мерство???Це ж не Ваш рівень.......Ігор Миронович попросив? Не думала, що у Вас також все вирішують гроші((((Була кращої про Вас думки. Прикро вражена.
OrestN Показати IP 27 Серпня 2010 06:53
Турчинов, Тимошенко...мають відповідати кінець-кінців перед законом за свої злочинні злодійські вчинки, за казнокрадство, дерибан землі, ТАМІФЛЮ, накрадені мільярди і вивезені в оффшорні банки. Це була влада сіоністського БЮТу (Тимошенко+Турчинов+Фельдман..)- злочинно-олігархічної банди дніпропетровських рейдерів. Тільки судді, хто? Такі ж рейдери-українофоби данєцкого кримінального клану, московських холуїв і запроданців. Україні потрібна третя сила - пронародна, проукраїнська, націотворча, націоналістична політсила патріотів, в противному випадку Українську державу окупаційна проросійська брехлива чужинська влада розпродасть Україну, що вона і робить. Доля країни в руках українських виборців. В любому випадку Луцьком не має керувати бувший комсомолець-комуняка з комуно-большевистським мізками. Натомість поміж держслужбовців треба провести ЛЮСТРАЦІЮ, як це давно провели у східноєвропейських державах! Усіх екс-комуністів, НКВДістів, КГБістів, кучмістів, корупціонерів відправити у відставку!!!
ОГО Показати IP 27 Серпня 2010 08:56
Для OrestN. Яким чином прилатати політико-ідеологічні агітматеріали ВО "Свобода" до В. Романюка, котрий не має відношення ні до дніпропетровських, ні до донєцких?!
я знаю до ОГО Показати IP 27 Серпня 2010 10:15
Романюк - ставленик ПР. Звісно - неофіційно
Уточнення Показати IP 27 Серпня 2010 10:30
Який з Романюків?
уточнюю до Уточнення Показати IP 27 Серпня 2010 11:33
екс-губернатор Романюк - ставленик ПР
ОГО Показати IP 27 Серпня 2010 11:05
Шановні автори коментарів! Рекомендую через пошуковики пошукати інформацію про Миколу Ярославовича Романюка, колишнього голову Волинської ОДА (потенційного кандидата на посаду міського голови від владної команди) та про Володимира Володимировича Романюка, колишнього заступника голови Луцької РДА (активіста ПРП, з незрозумілою роллю у виборчих перегонаї). P.S.Волинські ПРПісти дружать з ким завгодно, лише не з ВО "Батьківщина" та ПР!
Сіоніст Показати IP 27 Серпня 2010 11:24
Романюк - сіоніст, який просився у ВО "Свободу", але там своїх сіоністів вистачає. Сіоністи з БЮТа його теж не взяли. А Нашоукраїнські сіоністи виключили його з партії, бо він слабо знає ідіш. Добре що хоч молдавські сіоністи з Сильної України його підібрали. Їх обєднало те, що Романюк підтримує головне завдання Сильної України зробити державною мовою не лише російську, але й ідіш. Слава сіоністам - навіки слава! Сіон понад усе!
відповідь Показати IP 27 Серпня 2010 12:52
на фото Романюк бувший перщий заступник Луцької РДА якого просто кинув Демчук взявши на його місце регіонала селіхіна,з яким вони (демчук та сехіхін)агітують за регіони
забужан Показати IP 27 Серпня 2010 14:57
А таки ПРП висуне його на мера. Саша невже тебе Вова Бондар знову чимось зманив? Чи може Кривицький піде? Хоча я б на його місці після лажи 2006 з тобою не звязувався
Зацікавлений Показати IP 28 Серпня 2010 16:19
А який з двох Романюків погано знає ідіш?
вого КРОК Показати IP 30 Серпня 2010 04:55
Ляксандр Іванович Ви там в закромах ПРП ще одного Януковича чи наприклад Тимошенко не припасли? ;-))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus