USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДАІ проводить операцію «Номерний знак»

15 Травня 2009 12:23
З 14 травня Державтоінспекція МВС України проводить операцію «Номерний знак». Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як проінформували УНІАН у прес-службі Департаменту ДАІ МВС України, під час нагляду за дорожнім рухом працівники ДАІ виявлятимуть транспортні засоби, на яких використовуються номерні знаки з порушенням вимог частини 5 статті 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Інспектори звертатимуть особливу увагу на водіїв, які керують транспортними засобами: без номерного знаку або з номерним знаком, що не належить цьому засобу; з номерним знаком, закріпленим у невстановленому для цього місці; з номерним знаком, закритим іншими предметами чи забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знаку з відстані двадцяти метрів; з перевернутим чи неосвітленим номерним знаком.
Відповідно до санкцій статті 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення, на водіїв, які скоїли зазначені порушення, може бути накладено штраф від 170 до 255 гривень.
За повторне вчинення правопорушення накладається штраф від 255 до 510 гривень або «громадські роботи на строк від 30 до 40 годин з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus