USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати нарешті відрізнили еротику від порнографії

16 Вересня 2010 15:53
У Верховній Раді зареєстрували проект закону, в якому проведено межу між еротикою і порнографією.
Авторський колектив у складі бютівців Павла Унгуряна, Павла Мовчана, Андрія Павловського, нашоукраїнців Лілії Григорович та Руслана Князевича, комуніста Євгена Царькова, регіоналів Геннадія Самофалова, Володимира Олійника і Юлія Новікова, а також Катерини Ващук із Блоку Литвина зареєстрували у Верховній Раді проект закону №7132 про внесення змін до закону України «Про захист суспільної моралі», пишуть «Подробности».
«Продукція еротичного характеру – продукція, яка містить зображення (опис) людського тіла або сексуальних дій, які є продовженням, підтвердженням глибини емоційних переживань людини, і мають на меті розкриття проявів його чуттєвості та досягнення естетичного ефекту». А «продукція порнографічного характеру – продукція, яка містить порнографію», йдеться у законопроекті.
З метою недопущення виробництва й обігу продукції, що завдає шкоди суспільній моралі,хочуть заборонити серед іншого «вживання нецензурних лайливих і брутальних слів у продукції друкованих засобів масової інформації, у телевізійних і радіопрограмах (передачах), які поширюються протягом ефірного часу в добовому відрізку з 6-ї до 23-ї години, крім каналів з обмеженим доступом .

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Самсон Показати IP 16 Вересня 2010 17:55
Еротика - це оголені тіла, а порнографія - це Верховна Рада
Soldier of fortune Показати IP 16 Вересня 2010 22:20
Катерина Тимофіївна знаний експерт у цій справі...
Добрий чоловік Показати IP 16 Вересня 2010 22:54
Самсон,прямо в яблуко.Але це не тільки Верховна Рада...місцева теж.Я не маю нічого проти порнографії,аби там не було педофілів,некрофілів,знущань та згвалтувань.За кордоном порнографія-це норма.І,ніби країни не вимерли.Всього треба в міру.
Волиняка Показати IP 16 Вересня 2010 23:10
До Самсона. 5 балів!
Пані Ващук.... Показати IP 17 Вересня 2010 11:36
Ну хто б казав про мораль, вона в свій час підзалетівши дитину віддала до дитячого будинку, навіть тварини від своїх дітей не відмовляються.... Як таких тільки земля тримає....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus