USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Депутати відмовили малому бізнесу у податкових «канікулах»

22 Вересня 2010 15:56
Верховна Рада не підтримала законопроект, яким пропонувалося запровадити податкові канікули для малого бізнесу.
За ухвалення законопроекту «Про введення податкових канікул для малого бізнесу», внесеного народними депутатами Наталією Королевською та Євгеном Сусловим, проголосували лише 143 депутати із 400, зареєстрованих у сесійній залі, пише «Українська правда».
Законопроект передбачав запровадження тимчасових податкових канікул для фізичних осіб-підприємців, які здійснюють господарську діяльність на самостійній основі без залучення найманих працівників.
Також пропонувалося до 31 грудня 2016 року звільнити фізичних осіб-підприємців, які здійснюють господарську діяльність на самостійній основі без залучення найманої праці, від сплати податку на додану вартість, податку з доходів фізичних осіб, фіксованого податку, плати за землю, ринкового збору, збору за видачу дозволу на розміщення об`єктів торгівлі та сфери послуг, а також плати за патенти згідно із законом «Про патентування деяких видів підприємницької діяльності».
Також передбачалося введення спрощеного обліку результатів діяльності і звітності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Клим Савур Показати IP 22 Вересня 2010 18:37
Олександр Башкаленко: «Ми цілеспрямовано працюємо на власний імідж реальними справами»... отакі "реальні" справи. теперішньої влади....
Рувас до Клим Савур Показати IP 22 Вересня 2010 23:27
Клим? Хіба е вада.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus