USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Знамениту «Пельменну» луцькі депутати не хочуть продавати

21 Травня 2013 14:27
Кафе «Пельменна», що на вулиці Лесі Українки, поки залишається у власності Луцької громади. Депутати відмовили нинішнім орендарям у викупі цього приміщення у центрі Луцька.

Про це стало відомо під час постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету і фінансів 21-ого травня.

Як повідомила начальник відділу управління майном міської комунальної власності Тетяна Нечипоренко, нинішні орендарі «Пельменної» подали заяву до міської про викуп цього приміщення площею 150,7 квадратних метрів.

Утім члени бюджетної комісії відмовили у включенні цього приміщення до переліку об’єктів, що підлягають приватизації шляхом викупу. Депутат Олег Чернецький зазначив: «Об’єкт дуже хороший – для бізнесу». Таким чином, приміщення, де наразі розташована «Пельменна», залишається у комунальній власності. Договір ж нинішніх орендарів закінчується у березні 2015-ого року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучани Показати IP 21 Травня 2013 14:46
Чернецький планує там чергову ювелірку відкрити.
Петро до лучани Показати IP 21 Травня 2013 15:00
От якби так зробили - до обіду ювелірка,по обіді банк,а ввечері казино,ото ніштяк ......
ностальжі Показати IP 21 Травня 2013 16:45
А яка була пельменна в радянські часи. Пельмені "Флотські" - вартість великої порції 64 копійки, смачні. Столики сидячі й стоячі, на них оцет, алюмінієві вилки, під ними ж розливали по 100 гр. Пельменну не продавати, хай буде як памятник, крім того що інтерєр та запах до цього часу там автентичний.
за Показати IP 22 Травня 2013 00:05
Пельменну не можна продавати. То маленька історія великого Луцька. підремонтувати варто було б під той час, коли там було не проштовхнутися. Ну і пельмені щоб були і за СМАКОМ, і за ЦІНОЮ так, як колись. Збережімо хоч щось, що нагадуватме про наше дитинство, молодість. Адже то не політика, а родзинка Луцька.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus