USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Державні шахти отримають мільярд гривень фінансової допомоги

21 Липня 2016 22:40
Міністерством енергетики та вугільної промисловості розроблено проект закону, який передбачає виділення 1 мільярда гривень для фінансової підтримки державних вуглевидобувних шахт.

Про це повідомляє «УНІАН», посилаючись на прес-службу Міненерговугілля.

У повідомленні прес-служби зазначається, що законопроект вносить зміни до держбюджету задля виділення коштів в сумі 1 млрд грн для підтримки вугледобувної промисловості з боку держави. Цей проект закону був одноголосно підтриманий в ході слухання членами комітету ВР з питань паливно-енергетичного комплексу.

У Міненерговугіллі також повідомиляють, що внаслідок збитковості більшої частини шахт Кабінет міністрів та український парламент регулярно змушений перенаправляти на підтримку вугільних шахт гроші, призначені на їх реструктуризацію. Щоб виправити таку ситуацію, Міністерство енергетики та вугільної промисловості запропонувало виділити фінансову допомогу на підтримку державних шахт окремо.

Одночасно з цим міністерство планує в ході реструктуризації вугільної галузі України закрити 11 державних шахт як нерентабельні, а ще 15 підготувати до приватизації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus