USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

До Росії авто без діючого страхування цивільної відповідальності чи «Зеленої карти» не пустять

18 Лютого 2009 14:46

В УДАІ УМВС України у Волинській області наголошують, що з 1 січня 2009 року змінився порядок в’їзду на територію Російської Федерації  транспортних засобів, зареєстрованих в іноземних державах, – 17 лютого інформують «Волинські Новини».
 
Міністерство закордонних справ Російської Федерації, у звязку зі змінами в законодавстві щодо страхування транспортних засобів, проінформувало, що з 1 січня 2009 року змінився порядок в’їзду на територію Російської Федерації  транспортних засобів, зареєстрованих в іноземних державах.
 
За повідомленням УДАІ УМВС України у Волинській області, на території РФ заборняється експлуатація транспортних засобів, власники яких в обов’язковому порядку не застрахували їх згідно з Федеральним Законом № 40-ФЗ від 25 квітня 2002 року «Про обов’язкове страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів». Контроль за виконанням власниками авто обов’язку зі страхування проводять у пунктах пропуску на територію РФ і покладений на митну службу.
 
При в’їзді до Росії власники транспортних засобів повинні будуть пред’явити діючий договір обов’язкового страхування цивільної відповідальності або страховий сертифікат «Зелена карта», який теж діє на території РФ у рамках міжнародних систем страхування цивільної віповідальності з 1 січня 2009 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Хільчук Показати IP 18 Лютого 2009 14:54
Я так розумію українська Автоцивілка буде чинною і в Росії?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus