USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Донецьк не встигає підготуватися до Євро-2012

9 Лютого 2010 17:56
 
Необхідність коригування графіків підготовки до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року виникла в Донецьку у зв\'язку з недостатнім фінансуванням у 2009 році, повідомив Донецький міський голова Олександр Лук\'янченко на прес-конференції у вівторок.
Виконком Європейського союзу футбольних асоціацій (УЄФА) 11 грудня остаточно затвердив Харків, Львів та Донецьк як господарів Євро-2012. Польські Варшава, Познань, Вроцлав і Гданськ, а також український Київ, були затверджені ще у травні 2009 року. Крім того, Київ отримав право прийняти фінальний матч першості, – передає Кореспондент.
«Зараз відділ, який займається підготовкою до Євро, закінчує коректування державної програми Євро-2012 з урахуванням всього того недофінансування, яке було за підсумками минулого фінансового року. Необхідно коректувати графіки, тому що сьогодні є відставання щодо багатьох об\'єктів Євро-2012», – сказав Лук\'янченко.
Так, у міжнародного аеропорту «Донецьк» є проблеми з комплектацією обладнання злітно-посадочної смуги і комплексом нового терміналу. «Всі ці відставання пов\'язані тільки з фінансуванням. І сьогодні ще є повна можливість при нормальному фінансуванні наздогнати допущені відставання. Є відставання два місяці, до трьох місяців», – сказав мер.
За його словами, поки міська влада не знайшла взаєморозуміння з власником готелю «Україна», тому наразі не визначені терміни початку та закінчення реконструкції готелю.
«З усіх інших об\'єктів вносяться корективи та доповнення до державної програми підготовки до Євро-2012 на 2010 рік. І тепер вже частина об\'єктів перейде на 2011 рік», – зазначив Лук\'янченко.
Нагадаємо, що 7 лютого, у Варшаві відбулося жеребкування відбірного етапу Євро-2012.
 
 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вікінг Показати IP 9 Лютого 2010 20:19
Тепер після виборів гроші знайдуться на все. От тільки людям забракне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus