USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Дим, яйця і бійки: парламент ратифікував «харківський пакт». ОНОВЛЕНО, ВІДЕО

27 Квітня 2010 12:47
Сьогодні Верховна Рада України продовжила перебування російського флоту в Криму до 2042 року.

Як пише «Кореспондент» , парламент ратифікував законопроект № 0165, що передбачає ратифікацію угоди про продовження терміну перебування Чорноморського флоту Росії на території України до 2042 року.

Позицію Кабінету міністрів з цього питання попередньо представив віце-премєр Андрій Клюєв. Він наголосив на необхідності ратифікації підписаної в Харкові угоди.

Під час голосування в Раді були присутні премєр-міністр Микола Азаров, колишній президент Віктор Ющенко, а також лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

Рішення про продовження терміну підтримали 236 депутатів Верховної Ради.

Як пише Українська правда , спочатку спікер Володимир Литвин вів засідання під яєчним обстрілом, гул сирен і вигуки "Ганьба!". Одне з яєць потрапило йому в око - не допомогли навіть парасольки, якими президію закривали охоронці.

Далі у сесійній залі розпочалися масові бійки. На 15-20 хвилині після початку засідання в опозиційному секторі щось задиміло. Як виявилося пізніше, це була димова шашка. Підозра впала на БЮТівців, однак вони стверджують, що димова шашка впала їм під ноги, і її кинув хтось з "регіоналів".

Втім, ще за кілька хвилин, у той же сектор впала ще одна димова шашка. Сесійну залу поглинув густий дим.

Проте це все не завадило Литвину поставити на голосування питання ратифікації угоди про продовження терміну перебування ЧФ Росії в Україні. Рішення було прийнято, незважаючи на те, що більшість депутатів перебували у той час біля трибуни, або брали участь у бійках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
розочка Показати IP 27 Квітня 2010 12:14
Оце нова влада працює, як і чекали, дуже швидко здає Україну. Чому такі питання вирішують без народу і брешуть на кожному кроці. З ними має бути одна розмова, і все...
Маркіян Показати IP 27 Квітня 2010 14:32
Блін, а я, дурень, племінника в цирк вожу! Включив відео, взяв поп-корн, і мені смішно, і дитині радість! )))
Savur Показати IP 27 Квітня 2010 16:59
смійтесь смійтесь, скоро на кутні всі будете сміятись, може якби раніше думали головою а не іншими місцями то б і зараз такого не було. Поки народ не почне думати, буде далі бардак. А я був кращої думки про якуновича, а він тпер здає все українське - територія, голодомор, мова, свобода слова..........
Олексій Показати IP 27 Квітня 2010 18:31
Клоуни
Феміда Показати IP 27 Квітня 2010 18:48
І де логіка? Це ж опозиція не хотіла ратифікації.. Тому вони й намагалися "викурити" регіоналів. А зараз роблять з себе безневинних овечок!
Онотоле Показати IP 27 Квітня 2010 21:19
от лошпедські клоуно. стидно курва має бути їм. бицюри.
mukola Показати IP 28 Квітня 2010 23:55
na kol urodov sajat(
yav Показати IP 29 Квітня 2010 11:35
БЮТ опозоривсяна весь світ, а знову Янукович винен :) Та Пр в опозиції скільки була, хоч раз до такого доходило? Нарешті показали своє обличчя - інтелігенти, блін

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus