USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Джамала отримала звання Народної артистки України

16 Травня 2016 21:02
Джамалі присвоїли звання «Народна артистка України».

Про це повідомляє ТСН.

Президент присвоїв співачці Джамалі, яка цього року стала переможницею пісенного конкурсу «Євробачення», почесне звання «Народна артистка України».

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ЄВРОПА ВІДДАВАЛА СВОЇ ГОЛОСИ ЗА ДЖАМАЛУ. ІНФОГРАФІКА

Також Порошенко повідомив, що доручив Міністерству закордонних справ порушити перед ЮНІСЕФом питання про присвоєння Сусані Джамаладіновій почесного звання Посла доброї волі ЮНІСЕФ.

Джамала зазначила, що для неї наздвичайно приємно отримати нагороду та визнання.

«Коли я їхала, я завжди казала - я дуже хочу перемоги для України, саме для народу. Тому, що ми заслуговуємо. В нас останнім часом було стільки страждань, що мені хотілось принести якусь радість українським людям. Я завжди робила те, у що вірила», - наголосила Джамала.

Нагадаємо, завдяки перемозі Джамали, наступного року конкурс відбудеться в Україні. Міністр культури Швеції Аліс Ба Кунке вже пообіцяла, що Україні допоможуть із організацією «Євробачення 2017». Мери п'ятьох українських міст заявили про бажання прийняти у себе міжнародний пісенний конкурс. На проведення претендують Київ, Одеса, Львів, Дніпропетровськ та Херсон.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Джамала - у списку серед запрошених зірок на Бандерштат-2016.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
123 Показати IP 16 Травня 2016 21:49
Ну да, куда ж без пети!
Анатоль_ Показати IP 16 Травня 2016 21:50
Я радуюся!!! Це наша перемога!!! Це наше щастя та майбутнє нашої нескореної нації! Заради такої перемого варто жити!! Дякуємо тобі, наша Джамалочко!
Вася до Анатоль_ Показати IP 17 Травня 2016 07:52
"Заради такої перемого варто жити!!" - правда??! Менi вас не шкода...
доремі Показати IP 16 Травня 2016 22:30
Бандерштат - не рівень для Народної артистки України! Немає що там робити, то не її рівень!!! Подумай добре Джамала!!!
ggh Показати IP 17 Травня 2016 07:26
Кончіта Вурст збрила вуса і бороду. Політична перемога, не більше того.
Співчуваю Показати IP 17 Травня 2016 08:25
Співчуваю батькам Джамали, котрі непогано живуть у Криму... Донечка зробить усе, щоб когось довести до інфаркту. Хоча саму Джамалу мені по-людські жалко. Вона, мабуть, сама не зрозуміла куди влізла, в яку грязну гру. Замість Надії Савченко, котру вже забули, це буде зараз головний символ боротьби проти російського загарбника.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus