USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Джаз фест у Львові змінив програму

14 Червня 2014 23:46
На площі Ринок, на сцені «Alfa Jazz Fest-2014» молитвою та хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих військовослужбовців у Луганську.

Нагадаємо, що в ніч з 13 на 14 червня під час заходу на посадку в аеропорт Луганська було збито військово-транспортний літак Збройних Сил України ІЛ-76.

У звя'зку з такими подіями вся країна у жалобі. Організаційний комітет міжнародного джазового фестивалю висловив щирі співчуття рідним та близьким тих, хто загинув. Кожен концерт сьогодні починався з хвилини мовчання в пам'ять про загиблих, повідомляє 032.ua

Музиканти «Alfa Jazz Fest-2014» переглянули свої концертні програми. «Cьогоднішня музика - це молебень за загиблими», - повідомили організатори фестивалю на своїй сторінці у Facebook.



Крім того, під час концертів всі бажаючі могли долучитись до благодійної акції - збору коштів для допомоги сім'ям загиблих на Луганщині. Перед сценами фестивалю було встановлено спеціальні бокси поруч з волонтерами фестивалю.

На завтра, на 15 червня усі заходи фестивалю, – скасовані.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus