USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Газпром» шкодує, що в нього можливості не безмежні

6 Січня 2009 13:15
«Газпром» робить усе можливе для того, щоб не допустити скорочення споживання газу в Європі, однак можливості компанії не безмежні. Про це заявив заступник голови правління «Газпрому» Олександр Медведєв, – інформують «Волинські Новини».
«Незважаючи на всі наші спроби повернути українську сторону за стіл переговорів, ось уже п'ятий день ми нікого не бачимо, отримуємо дані тільки через пресу», - сказав Медведєв, який на цей час проводить консультації в Лондоні зі своїми партнерами з питання постачань російського газу в Європу.
За його словами, «те, що ми бачимо через пресу, не додає оптимізму і, більш того, фізичний обсяг газу».
«З однієї руки крадеться газ із експортної труби, а інший газ, який належить компанії «РосУкрЕнерго», у підземних сховищах газу, він не подається на експорт, хоча «Газпром» робив усе можливе для того, щоб не допустити скорочення споживання газу в Європі, наші можливості, звісно, не безмежні», – цитує Медведєва «Українська правда».
Тим більше, додав він, «якщо українська сторона зараз чинить перешкоди фізичні - вона фактично це зробила, відмовляючись приймати газ додатковий у газотранспортну систему України, то наслідки цих дій дуже важко передбачити».
Нагадаємо, що сьогодні вночі Росія у чотири рази скоротила постачання газу, внаслідок чого газ недоотримують європейські країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus