USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Генпрокуратура позбавить недоторканності низку депутатів

10 Грудня 2010 13:45
Головне контрольно-ревізійне управління (ГоловКРУ) очікує, що Генпрокуратура незабаром ініціює зняття недоторканності з низки депутатів Верховної ради.

Про це заявив голова ГоловКРУ Петро Андреєв журналістам, - пише ТСН.

За його словами, цей процес може розпочатися після того, як будуть завершені усі слідчі дії за матеріалами ГоловКРУ, поданими до правоохоронних органів.

"Я думаю, що будуть такі подання до Верховної ради для зняття недоторканності з окремих депутатів, незалежно від того, до якої політичної сили вони належать і в якій фракції", - сказав Андреєв.

За його словами, на сьогодні ГоловКРУ передало до правоохоронних органів матеріали щодо порушень у бюджетній сфері за період 2008-2009 рр. на загальну суму понад 66,3 млрд грн, з яких сума втрат фінансових і матеріальних ресурсів становить більш як 32,4 млрд грн.

Керівник ГоловКРУ зазначив, що це результат проведених з початку поточного року перевірок на більш як 11,9 тисяч підприємств, установ і організацій, з них на 11,2 тисяч (що становить 94%) були виявлені порушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus