USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Народний фронт обіцяє підтримати зняття недоторканності з 6 нардепів

11 Липня 2017 08:58
Фракція «Народний фронт» запевняє, що підтримає подання Генеральної прокуратури України щодо позбавлення депутатської недоторканності з шістьох народних депутатів парламенту.

Про це після засідання фракції оголосив її керівник Максим Бурбак, передає Укрінформ.

“Було прийнято рішення більшістю фракції щодо голосування за позбавлення недоторканності шести депутатів”, - сказав він.

Бурбак уточнив, що Регламентний комітет ВР розглянув подання на п’ятьох народних депутатів і цього тижня розгляне подання на шостого.

“Очікую від правоохоронних органів по боротьбі з корупцією наступних подань на одіозних представників режиму Януковича. І що жоден з керівників антикорупційних органів не буде покривати своїх колег, народних депутатів по таких самих поданнях”, - резюмував керівник фракції “Народний фронт”.

Як повідомлялося, минулого тижня Комітет Верховної Ради з питань регламенту та організації діяльності парламенту визнав достатніми й обгрунтованими подання Генпрокуратури щодо народного депутата Борислава Розенблата (фракція БПП). Водночас комітет визнав недостатньо обгрунтованими подання ГПУ стосовно депутатів Євгена Дейдея (фракція "Народний Фронт"), Олеся Довгого (депутатська група "Воля народу"), Максима Полякова (фракція "Народний фронт"), Андрія Лозового від Радикальної партії. Усі подання були передані Голові Верховної Ради Андрію Парубію.

До слова, Національне антикорупційне бюро опублікувало повне відео фільму, у якому показують "бурштинову схему", організовану нардепом Бориславом Розенблатом та Максимом Поляковим.

Крім того, 12 липня Регламентний комітет Верховної Ради розгляне подання Генеральної прокуратури про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата з фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus