USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Янукович готовий оголосити дострокові вибори

26 Березня 2010 18:17
До кінця березня в Україні буде завершено процес формування всієї вертикалі виконавчої влади.

Як повідомляє офіційний сайт глави держави, про це Президент Віктор Янукович заявив сьогодні під час зустрічі із делегацією Європарламенту.

У ході зустрічі обговорювалася ситуація з розглядом у Конституційному Суді подання щодо легітимності формування парламентської коаліції.

«Якщо Конституційний Суд визнає, що коаліцію сформовано незаконно, я прийму рішення про дострокові парламентські вибори. Я ніколи за жодних обставин не піду на порушення діючої Конституції», – наголосив Президент.

Глава держави зазначив, що головні зусилля нової влади зараз спрямовані на стабілізацію політичної та економічної ситуації.

«Створено коаліцію в парламенті, затверджено новий склад уряду, йде формування місцевих органів влади», – сказав Президент. Він підкреслив, що зараз іде процес підготовки державного бюджету на 2010 рік, - пише Gazeta.ua .

«Ми маємо намір вже у квітні подати проект бюджету до Верховної Ради. І ми зробимо все, щоб він був розглянутий і схвалений до кінця квітня», - сказав Янукович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
*** Показати IP 26 Березня 2010 21:19
Янукович не жував соплі, як Ющенко, а поставив донецьких та кучмівських очолювати усі владні вертикалі. Тепер ніхто не буде йому заважати вкотре повторити системну фальсифікацію виборів
*** Показати IP 26 Березня 2010 21:22
PS.Після тотальної озурпації владної вертикалі донецькими реєструватися недоречно
Знаючий Показати IP 26 Березня 2010 22:33
Вже підкупив Конституційний суд щоб навмисне робити такі заяви?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus