USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Янукович перепише Конституцію по-новому

22 Лютого 2011 10:56
Президент Віктор Янукович повідомив, що апогеєм реформ, які він проводить, стане робота над проектом нової редакції Конституції України.
Про це Янукович заявив, відкриваючи засідання науково-експертної групи з підготовки Конституційної асамблеї 22 лютого, – інформує ТСН.
Янукович зазначив, що фактично усі 20 років української незалежності системних реформ в країні не проводилося. «Це реформування проходило такими клаптиками, як то кажуть, орали не глибоко», – сказав він.
Президент звернув увагу на те, що реформи нерідко проводилися під впливом політичної кон'юнктури.
«Зараз йдеться про гармонізацію цих змін, певну послідовність реформ, тому що не можна реформувати якусь окрему галузь, якийсь окремий напрямок життя нашої країни. Безумовно, треба підходити системно і реформи мають бути всеосяжними», – зазначив глава держави.
Раніше Віктор Янукович доручив підтримати ініціативу екс-президента Леоніда Кравчука щодо створення Конституційної асамблеї для підготовки змін в Конституцію України.
До складу експертної групи з підготовки Конституційної асамблеї, окрім Леоніда Кравчука, увійшли наукові співробітники найбільш авторитетних навчальних закладів юридичного напряму, включаючи Юридичну академію імені Ярослава Мудрого, Одеську юридичну академію, Інститут законодавства Верховної Ради України, а також судді Верховного і Конституційного суду у відставці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus