USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Янукович поки що не переміг, – суд

17 Лютого 2010 13:36
Вищий адміністративний суд України частково задовольнив клопотання про вжиття заходів забезпечення адміністративного позову кандидата на пост Президента України Юлії Тимошенко до Центральної виборчої комісії.
Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі Суду, зокрема, ухвалою від 17 лютого суд зупинив дію рішення Центральної виборчої комісії про встановлення результатів повторного голосування з виборів Президента України та обрання Віктора Януковича Президентом України до закінчення розгляду даної адміністративної справи.
В ухвалі суду вказано: з урахуванням того, що у разі невжиття заходів щодо зупинення дії рішення відповідача можуть виникнути ускладнення при виконанні судового рішення, клопотання у відповідній частині підлягає задоволенню.
У клопотанні про вжиття заходів забезпечення адміністративного позову також порушується питання про заборону Януковичу В.Ф. складати присягу Президента України на урочистому засіданні Верховної Ради України.
Втім, суд дійшов висновку, що Янукович В.Ф. не є відповідачем у цій справі, у зв’язку з чим у суду немає правових підстав для заборони на вчинення ним певних дій. Тому клопотання у цій частині задоволенню не підлягає.
Нагадаємо, 14 лютого 2010 року ЦВК оголосила Віктора Януковича переможцем виборів президента. Урочисте засідання Верховної Ради, присвячене складенню присяги президента було призначено на 25 лютого.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ладомир Показати IP 17 Лютого 2010 20:16
Заголовок не такий. Має бути: "Янукович - переміг, світ – визнав, а баба косоволоса з розумом не дружить"
світ Показати IP 18 Лютого 2010 22:48
Кожен громадянин в Україні знає, що Януковичі намалювали собі голосів у процесі системної великомасштабної фальсифікації. Ті у кого немає совісті із цьго радіють. Але не факт, що Янукович переміг. Бог свині роги не дає. Так звана "перемога" фальсифікаторам завдасть дуже багато клопоту

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus