USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Янукович «попересаджував» заступників у міністерствах

1 Листопада 2010 17:59
Президент України Віктор Янукович здійснив ряд кадрових перестановок.
Він звільнив Ольгу Бенч з посади заступника міністра культури і туризму. В указі не вказана причина її звільнення. Бенч займала зазначену посаду з червня 2005 року, повідомляють «Подробности».
Також Янукович звільнив першого заступника голови Держслужби спеціального зв'язку та захисту інформації Олександра Цуркана. Цуркан був звільнений за власним бажанням.
Президент звільнив Василя Салигіна з посади заступника голови Держмитслужби. В указі не названа причина звільнення.
Янукович також звільнив Віктора Казимирчука з посади заступника голови Держкомітету рибного господарства. Причина звільнення не вказується.
Президент призначив заступником голови Державного комітету із земельних ресурсів Миколи Калюжного.
Янукович також звільнив від обов'язків першого заступника голови Державного комітету рибного господарства Дмитра Федотенкова і призначив на цю посаду Олега Овчарука. Причина звільнення Федотенкова не вказана.
Овчарук раніше обіймав посаду заступника начальника Азовського управління Держрибоохорони. У березні Федотенко був призначений першим заступником голови Держрибгоспу.
Також президент призначив Дмитра Вєдєнєєва на посаду заступника голови Українського інституту національної пам'яті.
Вєдєнєєв є доктором історичних наук, автором 17 монографій та навчальних посібників, близько 300 статей з історії дипломатичної і спеціальних служб України, повстансько-партизанських рухів XX століття.
Нагадаємо, у вересні Кабінет міністрів звільнив Владислава Верстюка з посади заступника голови Українського інституту національної пам'яті, призначивши замість нього Олега Омельченка.
Янукович також звільнив Галину Яцишину з посади заступника голови Державного комітету з регуляторної політики і підприємництва і призначив її першим заступником голови Держкомпідприємництва. З лютого 2009 року 46-річна Яцишина займала посаду заступника голови Держкомпідприємництва.
У зв'язку з визнанням Конституційним судом неконституційними змін до Конституції-2004 кадрові ротації такого рівня повернуті до компетенції президента.
Президент призначив Віктора Горицького заступником голови Державного комітету з питань науки, інновацій та інформатизації. Раніше 54-річний Горицький займав посаду заступника голови Національного агентства з акредитації України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus