USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Януковичу з Тимошенко буде некомфортно

18 Вересня 2008 16:29

Об'єднання Партії регіонів у коаліцію з БЮТ для Віктора Януковича буде дуже некомфортним, але він готовий терпіти цей дискомфорт заради виконання зобов'язань перед виборцями. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує «Українська правда», таку заяву лідер ПР зробив у Луганську під час зустрічі з партійним активом.
«Для мене особисто об'єднання з БЮТ було б дуже некомфортним. Але це ціна нашої впевненості у виконанні своїх зобов'язань перед нашими виборцями», - сказав Янукович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дока Показати IP 18 Вересня 2008 16:33
Це через орієнтацію. А от з Ющенком йому буде комфортно, через ту ж орієнтацію. Шо робить зона з нормальними мужиками!
http://volynregion.org Показати IP 18 Вересня 2008 16:49
про коаліцію він сказав дещо інше. "Сегодня мы стоим перед дилеммой – или создание коалиции, или досрочные выборы. И одна из главных задач этой моей поездки – послушать людей. Для меня очень важно послушать живые мнения, а не только знакомиться с результатами социологических исследований. Нам власть не нужна, чтобы занять кресла. Нам она нужна только для того, чтобы мы могли реализовать наши принципы. Это – защита русского языка, нейтральный статус государства, развитие экономики страны, повышение благосостояния людей, проведение экономических и судебной реформ, реформы местного самоуправления и других"."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus