USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Яценюк шкодує, що не домовився з Тимошенко

28 Березня 2010 12:47
Народний депутат від НУНС, лідер партії Фронт змін Арсеній Яценюк назвав свої основні помилки під час виборчої кампанії.
Про це пише Корреспондент.net
Найважливішою проблемою Яценюк назвав те, що він пішов на вибори, не маючи домовленостей з Юлією Тимошенко, Віктором Ющенком та Віктором Януковичем.
Лідер партії Фронт змін відзначив, що тоді він «відчув усі принади виборчої кампанії».
«Тобто, основна боротьба проводилася з ким? З третім кандидатом Яценюком. Тому що я стартонув першим, так в мене й стріляли. Ну, а потім вже пішли інші. Тоді, коли я грейдером прочистив дорогу, вони тоді на БМВ вже їздили по рівній дорозі», - сказав депутат.
Крім того, Яценюк відзначив, що під час президентських виборів не розумів, що виборча кампанія є окремим елементом політичної діяльності.
«Я поставив для себе таке завдання: будемо звертатися до українців і говорити їм правду. А вона неприємна, я програв в цьому», - наголосив Яценюк.
Другий серйозною проблемою політик назвав свою спробу об'єднати дві частини країни реальними підходами і деклараціями. «Що відбулося? Тільки я пішов на Схід, відразу втратив Західну Україну», - зазначив Яценюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
осо Показати IP 29 Березня 2010 11:50
І що воно меле? Кому він що розчистив? Він збирався із пизами, ціхоцькими etc проводити кампанію? Після того, як стали відомі очільники регіональних організацій, хамські манери поценюка і російські політнайманці стало зрозуміло, що воно саме не знає куди іде. А тут ще, кажуть, і людей покидав, не заплативши коштів. І ще щось меле.Недолугі пояснення своєї недолугої кампанії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus