USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Юристи врятували Ющенка від переслідувань Жванії

26 Липня 2008 16:08
Депутат Давид Жванія має наміри оскаржувати в суді всі звинувачення щодо його причетності до отруєння Віктора Ющенка. Про це він сказав на прес-конференції у п’ятницю, – повідомляє 25 липня «Українська правда».
Водночас Жванія зазначив, що саме висловлювання Ющенка з цього приводу «чітких підстав» його оскаржувати.
«Форма заяви Президента в юридичній площині не дає можливості напряму оскаржувати це в суді. Я думаю, що його (Ющенка) готували юристи», – сказав він.
Разом із тим Жванія сказав, що однозначно оскаржуватиме заяву заступника глави Секретаріату Президента Ігоря Пукшина про пряму або опосередковану причетність до отруєння.
«Я обов’язково оскаржуватиму заяву пана Пукшина. Я знайду юридичне формулювання для того, щоб відстоювати свою честь і гідність у суді», – зазначив він.
Жванія додав, що вчергове звертає увагу Президента на непрофесійність команди його Секретаріату, «яка розробляє для нього план дій».
Він також категорично заперечив факт своєї причетності до отруєння.
На запитання журналістів, причетний він чи ні до злочину, Жванія зазначив: «Абсолютно точно – ні».
На питання, яким чином він збирається ініціювати початок процедури імпічменту, про що він заявив раніше, Жванія сказав, що не може цього зробити одноосібно, однак «Народна Самооборона» вчора зробила заяву, що вона буде вести дискусію щодо цього питання».
На запитання, на підтримку яких ще політичних сил «Народна Самооборона» розраховує у цьому питання, він відповів: «Пройшли чутки, поки що дискусії немає. Відпустка все ж таки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus