USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ющенко називає відставку Єханурова «зведенням особистих рахунків»

5 Червня 2009 17:29
Президент Віктор Ющенко розглядає рішення про відставку міністра оборони Юрія Єханурова як виключно політично вмотивований крок, що свідчить про високий рівень безвідповідальності і деструктивності настроїв у нинішньому парламенті. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як розповіла під час брифінгу прес-секретар Президента Ірина Ванникова, звільнення міністра оборони - це продовження кампанії зі створення уряду «порожніх крісел» за одноосібного управління Прем\'єр-міністра.
«На жаль, парламентаріїв і керівництво уряду не цікавить ані вирішення реальних проблем Збройних Сил України, ані їх реформа, ані потреби військовослужбовців», – цитує прес-секретаря «Українська правда».
«За відсутності компетентних висновків суспільство є свідком спланованої політичної акції, чия мета - зведення особистих рахунків і політична дискредитація», - наголосила вона.
«Варто згадати, що після схожих політичних, професійно безпідставних відставок вже упродовж кількох місяців в Україні немає, зокрема, міністра закордонних справ, міністра фінансів. Ситуація ускладнюється тим, що майже рік з вини Прем’єра не призначено і першого заступника міністра оборони», - додала прес-секретар.
За словами Ванникової, глава держави упевнений, що громадяни України належно оцінять та зроблять висновки і з такої руйнівної практики, і з суто заангажованих дій, вчинених у п\'ятницю у Верховній Раді.
Водночас, наголосила прес-секретар, як Верховний головнокомандувач Збройних Сил України президент підтверджує, що у діяльності наших військовослужбовців будуть повною мірою дотримані стабільність і дисципліна, а спроби політизації - недопущені.
Глава держави упевнений, що жодні деструктивні політичні рішення не зашкодять нормальному функціонуванню українського війська і не матимуть впливу на загальний спокій в суспільстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонімарін Показати IP 6 Червня 2009 10:58
мабуть юсченко також мав долю в цих махінаціях міністерства оборони, і після такого ще йти служити в армію??!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus