USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ющенко стурбований міністром-«дебоширом»

6 Травня 2009 18:06
Президент Віктор Ющенко стурбований інцидентом з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком в аеропорту в Німеччині. Про це повідомляють «Волинські Новини».
«У зв'язку з повідомленнями засобів масової інформації про інцидент в аеропорту Франкфурта-на-Майні, що пов'язаний з Міністром внутрішніх справ України Луценком, президент звернувся до прем'єр-міністра Юлії Тимошенко з проханням у дводенний термін організувати відповідне розслідування», - йдеться в повідомленні прес-служби глави держави, повідомляє «Українська правда».
Також Ющенко доручив першому заступнику Міністра закордонних справ Володимиру Хандогію запросити офіційну інформацію з цього приводу у посольства Федеративної республіки Німеччина в Україні.
Як відомо, в середу німецька газета «Bild» повідомила, що міністр Луценко разом зі своїм сином Олександром у понеділок, 4 травня, провів півдня у відділку поліції аеропорту Франкфурта-на-Майні після того, як його у стані сильного алкогольного сп’яніння не пустили на літак до Сеулу і він здійняв сутичку з правоохоронцями.
Водночас у МВС підтвердили, що факт непорозуміння між представниками аеропорту і членами делегації, одна заперечили те, що відбувся «нетверезого конфлікт».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus