USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ющенко заборонив вузам брати гроші за повторну здачу іспитів

5 Травня 2009 11:33
Президент Віктор Ющенко призупинив дозвіл Кабінету міністрів державним вищим навчальним закладами стягувати плату зі студентів за здачу заліків та іспитів при ліквідації академічної заборгованості, що виникла під час проведення основної сесії, – 5 травня повідомляють «Волинські Новини».
Таким чином, Президент призупинив деякі положення постанови уряду № 369 від 14 квітня. Ющенко вважає, що введення такої норми не відповідає Конституції, – пише Корреспондент.
Раніше Кабінет міністрів дозволив державним вузам стягувати плату зі студентів за здачу заліків та іспитів при ліквідації академічної заборгованості, що виникла під час проведення основної сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus