USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ющенко зайняв місце Кириленка

1 Грудня 2008 09:58
Президента Віктора Ющенка обрано головою партії Народний Союз «Наша Україна». Таке рішення було одноголосно ухвалено на закритому з'їзді партії, – повідомляють «Волинські Новини».
Перед цим попередній лідер партії В’ячеслав Кириленко склав свої повноваження та запропонував обрати на це місце Ющенка.
Перед обранням президент у своєму виступі висловив готовність очолити партію де-юре і зазначив, що хотів би адресувати це питання з'їзду, – інформує «Українська правда».
Крім того, Ющенко заявив, що «готовий як президент взяти відповідальність (за партію)».
«Щоб де-факто її очолював В’ячеслав Анатолійович, а я де-юре міг представляти цю партію. Ми маємо вирішити як оформити це в статуті», - додав він.
Перед цим президент зазначив, що щоденно «має непочатий край роботи, як президент країни, а не як голова партії».
Він також сказав, що однопартійці «повинні аплодувати тій людині, яка очолює партію зараз, і тій роботі, яку він проводить щодня».
За словами Ющенка, він мав розмову з В’ячеславом Кириленком щодо організації роботи партії, зокрема, посилення роботи президії і на місцях.
«Я сказав йому, Слава, що треба зробити в організації роботи президії, політради, обласних осередків, щоб додати адреналін і енергію, щоб ми не забули цей з’їзд, а могли розвиватися далі», - зазначив президент.
Ющенко також попросив з’їзд скоротити чисельність політради партії, щоб вона стала більш дієвою.
«Нам треба оновити політраду, щоб там були люди віддані, які можуть публічно відстоювати позицію партії. Нам не потрібні глухонімі керівники. Ми маємо дивовижно велику раду партії, а вона має бути більш мобільною та дієвою», - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
No comment Показати IP 1 Грудня 2008 10:45
ПипЕЦ партии
Патріот Показати IP 1 Грудня 2008 11:59
Нарешті! Ющенко визначився з політичними вподобаннями. Тепер піпец ЄЦ! :-)
Оглядач Показати IP 1 Грудня 2008 12:30
Недолуга спроба реанімувати політичного трупа за допомогою залишків вже неіснуючої харизми Ющенка.
Помаранчевий Показати IP 1 Грудня 2008 12:35
Шкода Нашу Україну. Там є непогані люди, але і їх загубить новий-старий лідер.Єдине, що добре вийшло, що всі конюктурники в ЄЦ перебігли. Туди їм і дорога.
Анонім Показати IP 1 Грудня 2008 15:27
Собакі гавкають,а караван іде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus