USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Керівник СБУ назвав нардепів, підозрюваних у корупції

6 Листопада 2008 17:48

Прізвища народних депутатів України, підозрюваних у причетності до корупційної діяльності, оприлюднив виконувач обов'язків голови СБУ Валентин Наливайченко. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією «5 каналу», СБУ підозрює у причетності до корупційної діяльності Геннадія Москаля, Гарегіна Арутюнова та Івана Сідельника. Останнього підозрюють у тиску на Сумський господарський суд, що розслідував справу щодо рейдерської атаки на Дніпровський вагоноремонтний завод.
Арутюнов - власник акцій ФСБ банку в Дніпропетровську, де виявили незаконну діяльність. Служба безпеки України також передала до Генеральної прокуратури України матеріали для порушення кримінальної справи стосовно народного депутата України  Геннадія Москаля. Йому закидають, за словами Валентина Наливайченка, корупційну діяльність, пов’язану з порушенням закону про статус учасників бойових дій.
Виконувач обов'язків голови СБУ Валентин Наливайченко розповів: «Конкретно по Генадію Москалю. Це людина, яка є заступником голови профільного комітету по боротьбі з корупцією. Задокументовано й передано матеріали до слідчої перевірки в генпрокуратуру , в яких йдеться про вчинення незаконних дій, а саме надання статусу учасників бойових дій людям, які ніякого відношення до цього не мають».
Сам Геннадій Москаль у відповідь заявив, що матеріали, про які говорить Наливайченко, вже давно були в Генпрокуратурі і це відомство відмовило у порушенні кримінальної справи. Також Москаль попередив, що подасть до суду на голову СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus